dejan55 14 Posted June 21, 2014 00:00 SP, Nigerija - BiH Tip: Gost 2+ Kvota: 2.15 Kladionica: Mozzart Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 21, 2014 (edited) Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 23:55 Naziv para: Nigerija(zžk3,5)-BiH Tip para: vise Tečaj: 1.800 2 Edited June 21, 2014 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted June 21, 2014 Fudbal - World Cup 2014 00:00h Nigeria - Bosnia and Herzegovina, Both Teams to Score Tip: No Kvota: 2.00 Bet365 Večeras se na stadionu Arena Pantanal u gradu Cuiabá sastaju selekcije Nigerije i BIH u okviru 2. kola grupe F. Na tabeli trenutno vodi Argentina sa 6 bodova, slijede Iran i Nigerija sa 1 bodom, dok je BIH bez bodova. Treba imati na umu da su Argentina i Iran danas odigrali svoj drugi meč na SP i Argentina je slavila golom Messija u 91 minuti. Sada nam ovaj meč između BIH i Nigerije može dati odgovor ko bi mogao biti drugi putnik za 1/8 finale. U prvom kolu BIH je odigrala svoj prvi meč na SP u kojem su poraženi sa 1-2 od Argentine dok je Nigerija odigrala jako loše i remizirala sa Iranom 0-0 u jednoj od najdosadnijih mečeva na SP. Moj tip za večerašnji meč je da ćemo gledati jako tvrd meč i da obje selekcije neće dati gol uz kvotu od 2.00 u bet365 kladionici. Kao što sam rekao, ovdje će biti velika borba između BIH, Nigerije i Irana za plasman u 1/8 finala. Tako da večeras očekujem dosta tvrd meč i mislim da će jedan gol presuditi pobjednika. U nekim kombinacijama BIH bi odgovarao i remi pa da svoju šansu čekaju u zadnjem kolu protiv Irana, gdje bi sa pobjedom prošli dalje. Nigerija u svojih zadnjih osam mečeva, nije dala gol u njih pet. Vjeruje da će odbrana BIH odigrati odlično kao i protiv Argentine kada je mladi Muhamed Bešić jako dobro markirao Messija a pomoć su mu pružili i ostali saigrači iz odbrane. Na povrede u BIH su se žalili Salihović i Spahić ali prema zadnjih informacijama oni bi trebali biti u konkurenciji za večerašnji meč. Očekujem dosta tvrd meč jer nijedna ekipa ne smije izgubiti ukoliko želi i dalje biti u kombinacijama za plasman u 1/8 finala. Nigerija: Enyeama, Omeruo, Ambrose, Yobo, Oshaniwa, Mikel, Onazi, Odemwingie, Musa, Moses, Emenike BiH: Begović, Bičakčić, Spahić, Kolašinac, Spahić, Bešić, Pjanić, Hajrović, Misimović, Lulić, Džeko Quote Share this post Link to post Share on other sites