Tuto 157 Posted June 21, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :57bye:Za ekipicu. :13cheers:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted June 21, 2014 Gde ste bre barabe pozdrav svima clanovima koji posecuju mehanu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted June 21, 2014 Bas gledam i razmisljam, opa FINO evo ga takmicenje Brazil Sp2014 na forumu da se prikljucim i natjecam, kad ono prvi covek na listi Erik,I onda sam odustao. Necu, necu da mu oduzimam nagradu da se posle ljuti Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 21, 2014 Dobar dan..... Jučer supar dan što se tiče klade i natjecanja na FIFA Fantasy..... http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/leagues/77869 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 21, 2014 Bas gledam i razmisljam, opa FINO evo ga takmicenje Brazil Sp2014 na forumu da se prikljucim i natjecam, kad ono prvi covek na listi Erik,I onda sam odustao. Necu, necu da mu oduzimam nagradu da se posle ljuti Ajd, još se stigneš priključit. Izazivam te Dobar dan..... Jučer supar dan što se tiče klade i natjecanja na FIFA Fantasy..... http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/leagues/77869 I što je nagrada? Big Mac i krumpirići do kraja mjeseca? Quote Share this post Link to post Share on other sites
HaRe! 7 Posted June 21, 2014 Neću. Dirat ću Grkinje. Grke ostavljam tebi za diranje Ne možeš ni Grkinje kad tako ružno pričaš o njihovoj domovini i reprezentaciji... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 21, 2014 Pozdrav svima! Veceras BIh dolazi do prve pobjede Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 21, 2014 (edited) Moje neke pretpostavke današnjih mečeva: - Argentina - Iran, sigurna pobeda Argentine, možda ne ubedljiva, ali pobeda. Iran će opet sigurno da igra bunker i ne vidim kako bi mogli da daju gol ( jedino autogol ili vetar neki jak da skrene loptu i prevari golmana Argentine). - Pobeda Argentine bez primljenog gola - Nemačka - Gana, ovde očekujme tvrdu utakmicu. Favorit se zna ko je, ali milsim da će Gana uspeti možda da da gol. - GG3+ - Nigeria - B&H, Bosanci ,posle dobre igre u prvom kolu, veliki su favoriti ali neće biti baš lako. Nigerijci mislim da će krenuti napadački od početka,dok će Bosanci ( moje mišljenje) strpljivo čekati svoj trenutak. A pošto znamo da većini Afričkih reprezentacija kako vreme prolazi , opada im koncentracija i disciplina, pa tako smatram da će u drugom poluvremenu Bosna imati svoju sansu i da će tek u drugom delu biti otvorena borba, zato pored pobede Bosne , prvenstveno očekujem više golova u 2. poluvremenu ili možda zadnji gol pada posle 75. minuta. Edited June 21, 2014 by micha Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted June 21, 2014 Moje neke pretpostavke današnjih mečeva: - Argentina - Iran, sigurna pobeda Argentine, možda ne ubedljiva, ali pobeda. Iran će opet sigurno da igra bunker i ne vidim kako bi mogli da daju gol ( jedino autogol ili vetar neki jak da skrene loptu i prevari golmana Argentine). - Pobeda Argentine bez primljenog gola - Nemačka - Gana, ovde očekujme tvrdu utakmicu. Favorit se zna ko je, ali milsim da će Gana uspeti možda da da gol. - GG3+ - Nigeria - B&H, Bosanci ,posle dobre igre u prvom kolu, veliki su favoriti ali neće biti baš lako. Nigerijci mislim da će krenuti napadački od početka,dok će Bosanci ( moje mišljenje) strpljivo čekati svoj trenutak. A pošto znamo da većini Afričkih reprezentacija kako vreme prolazi , opada im koncentracija i disciplina, pa tako smatram da će u drugom poluvremenu Bosna imati svoju sansu i da će tek u drugom delu biti otvorena borba, zato pored pobede Bosne , prvenstveno očekujem više golova u 2. poluvremenu ili možda zadnji gol pada posle 75. minuta. Argetini je odbrana suplja kao sito, ali to ne znaci da ce i primiti. Da je Bosna bila malo prisebnija spakovala bi im dva gola u prvom poluvremenu, a gledao sam ih i protiv slovenije prijateljsku. Moj tip od 2-3 gola koliko sam ja cuo Nemcima ne igra humels i ne brani nojer, e sad, po meni ce to biti tvrdja tekma negoli ova prethodna, moj tip X I Nigerija - Bosna, po svemu prikazanom dvojka ko kuca, ali za manji stake zbog filinga 4/10 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 21, 2014 Ne možeš ni Grkinje kad tako ružno pričaš o njihovoj domovini i reprezentaciji... Mogu. One baš vole kad pričam prljavo.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted June 21, 2014 Mogu. One baš vole kad pričam prljavo.. pusti vise priču, ima li sta kod tebe konkretno , moras eriče preci s reci na dela ne mogu se vise ponavljati Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted June 21, 2014 Brani se Iran sa 11 igraca nema tu sta... Quote Share this post Link to post Share on other sites