Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav društvu i gostima!   :57bye:Za ekipicu. :13cheers:Uspješan dan! :50yes:

Posted

Bas gledam i razmisljam, opa FINO evo ga takmicenje Brazil Sp2014 na forumu da se prikljucim i natjecam, kad ono prvi covek na listi Erik,I onda sam odustao. :50yes:  Necu, necu da mu oduzimam nagradu da se posle ljuti :icon_cool:

Posted

Bas gledam i razmisljam, opa FINO evo ga takmicenje Brazil Sp2014 na forumu da se prikljucim i natjecam, kad ono prvi covek na listi Erik,I onda sam odustao. :50yes:  Necu, necu da mu oduzimam nagradu da se posle ljuti :icon_cool:

Ajd, još se stigneš priključit. Izazivam te :icon_biggrin:  :57bye:

Dobar dan.....

Jučer supar dan što se tiče klade i natjecanja na FIFA Fantasy.....

http://en.mcdonalds.fantasy.fifa.com/leagues/77869

I što je nagrada? Big Mac i krumpirići do kraja mjeseca? :57bye:

Posted

Neću. Dirat ću Grkinje. Grke ostavljam tebi za diranje

Ne možeš ni Grkinje kad tako ružno pričaš o njihovoj domovini i reprezentaciji...

Posted (edited)

Moje neke pretpostavke današnjih mečeva:

- Argentina - Iran, sigurna pobeda Argentine, možda ne ubedljiva, ali pobeda.  Iran će opet sigurno da igra bunker i ne vidim kako bi mogli da daju gol ( jedino autogol ili vetar neki jak da skrene loptu i prevari golmana Argentine). - Pobeda Argentine bez primljenog gola

- Nemačka - Gana, ovde očekujme tvrdu utakmicu. Favorit se zna ko je, ali milsim da će Gana uspeti možda da da gol. - GG3+

- Nigeria - B&H,  Bosanci ,posle dobre igre u prvom kolu, veliki su favoriti ali neće biti baš lako.    Nigerijci mislim da će krenuti napadački od početka,dok će Bosanci ( moje mišljenje) strpljivo čekati svoj trenutak. A pošto znamo da većini Afričkih reprezentacija  kako vreme prolazi , opada im koncentracija i disciplina, pa tako smatram da će u drugom poluvremenu Bosna imati svoju sansu i da će tek u drugom delu biti otvorena borba, zato pored pobede Bosne , prvenstveno očekujem više golova u 2. poluvremenu ili možda zadnji gol pada posle 75. minuta.

Edited by micha
Posted

Moje neke pretpostavke današnjih mečeva:

- Argentina - Iran, sigurna pobeda Argentine, možda ne ubedljiva, ali pobeda.  Iran će opet sigurno da igra bunker i ne vidim kako bi mogli da daju gol ( jedino autogol ili vetar neki jak da skrene loptu i prevari golmana Argentine). - Pobeda Argentine bez primljenog gola

- Nemačka - Gana, ovde očekujme tvrdu utakmicu. Favorit se zna ko je, ali milsim da će Gana uspeti možda da da gol. - GG3+

- Nigeria - B&H,  Bosanci ,posle dobre igre u prvom kolu, veliki su favoriti ali neće biti baš lako.    Nigerijci mislim da će krenuti napadački od početka,dok će Bosanci ( moje mišljenje) strpljivo čekati svoj trenutak. A pošto znamo da većini Afričkih reprezentacija  kako vreme prolazi , opada im koncentracija i disciplina, pa tako smatram da će u drugom poluvremenu Bosna imati svoju sansu i da će tek u drugom delu biti otvorena borba, zato pored pobede Bosne , prvenstveno očekujem više golova u 2. poluvremenu ili možda zadnji gol pada posle 75. minuta.

Argetini je odbrana suplja kao sito, ali to ne znaci da ce i primiti. Da je Bosna bila malo prisebnija spakovala bi im dva gola u prvom poluvremenu, a gledao sam ih i protiv slovenije prijateljsku. Moj tip od 2-3 gola

koliko sam ja cuo Nemcima ne igra humels i ne brani nojer, e sad, po meni ce to biti tvrdja tekma negoli ova prethodna, moj tip X

I Nigerija - Bosna, po svemu prikazanom dvojka ko kuca, ali za manji stake zbog filinga 4/10

Posted

Ne možeš ni Grkinje kad tako ružno pričaš o njihovoj domovini i reprezentaciji...

Mogu. One baš vole kad pričam prljavo..

Posted

Mogu. One baš vole kad pričam prljavo..

pusti vise priču, ima li sta kod tebe konkretno , moras eriče preci s reci na dela ne mogu se vise ponavljati :icon_cool: