c4nton4 20 Posted June 21, 2014 Još jedan krumpir patuljka Messija za još jednu krumpir pobjedu ove smiješne Argentine. Velike repke ne igraju ovakve utakmice protiv nitko i ništa reprezentacija. Lolchina jbna za ove debose Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 21, 2014 pusti vise priču, ima li sta kod tebe konkretno , moras eriče preci s reci na dela ne mogu se vise ponavljati Ja sam je*ach u najboljim godinama. Ne strahuj za mene. Sjajim brate. Poput Sunca Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 21, 2014 MLB CHC : PIT - CHC +1,5 LAA : TEX - LAA ARO : SF - SF +1,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 21, 2014 Večeras igra Sergej Barbarez iza Džeke pa bi mogla Bosna više od jednog pogotka Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 21, 2014 Sretno Boznia Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 21, 2014 Spahić igra kao da prvi put vidi crnce. Mogao bi koštat ekipu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 21, 2014 Oštećena Bosna. Poništen regularan gol i primljen gol nakon nesuđenog prekršaja..Sudačka govna Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 21, 2014 Daj ubaci Ibiševića.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted June 22, 2014 Oštećena Bosna. Poništen regularan gol i primljen gol nakon nesuđenog prekršaja..Sudačka govna Nesto slicno se nama desilo, kao Hrvatskoj protiv Brazila. Jebem ti sudije iz zemalja, koji i ne znaju sta je fudbal.... cuj Novi Zeland, jebo te ako ljudi tamo i znaju da se igra SP ccccc.... nismo igrali dobro, ali umjesto da vodis 1-0, ti gubis 1-0. a to je velika razlika.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 22, 2014 Nažalost Bosni poništen čist gol, a što je još žalosnije to je igra . Mnogo sam više očekivao, naročito u 2. poluvremenu. Rekoh , sad kad navale, neće znati Nigerijci gde se nalaze. Ali izgleda da je bio dan Aftikanaca. Inače gol koji su Nigerijci dali je čist ko suza, jer od faula nema ni F. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 22, 2014 Nažalost Bosni poništen čist gol, a što je još žalosnije to je igra . Mnogo sam više očekivao, naročito u 2. poluvremenu. Rekoh , sad kad navale, neće znati Nigerijci gde se nalaze. Ali izgleda da je bio dan Aftikanaca. Inače gol koji su Nigerijci dali je čist ko suza, jer od faula nema ni F. Da. Ipak izgleda da je gol čist. Spahić je stvarno katastrofalan bio u susretu Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 22, 2014 Nesto slicno se nama desilo, kao Hrvatskoj protiv Brazila. Jebem ti sudije iz zemalja, koji i ne znaju sta je fudbal.... cuj Novi Zeland, jebo te ako ljudi tamo i znaju da se igra SP ccccc.... nismo igrali dobro, ali umjesto da vodis 1-0, ti gubis 1-0. a to je velika razlika.... Ma suđenje je sramotno na turniru. Mislim da će si ovi suci tolko srozat ugled da im neće bit povratka u elitni razred nogometa Quote Share this post Link to post Share on other sites