Tuto 157 Posted June 23, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :57bye:Za ekipicu. :13cheers:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 23, 2014 Danas bi dobra oklada mogla biti na šta veći zbroj golova Brazil - Kamerun, npr +6 je 4,50 kod SS. Također se slažem sa rockytomasom da bi nerješeno u susretu SAD i Njemačke vrlo lako moglo dogoditi. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 23, 2014 Dobar dan , Dan odluke za Hrvatsku.Bice to vise nego neizvesno ,znam samo da cu forsirati Under 2,5 gola. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 23, 2014 Pozz.... Zrinjski - Maribor Dinamo - Žalgiris HJK Helsinki - Rabotnički Partizan - HB Torshavn a najteži par za mene je Stromgodset -Steaua..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 23, 2014 (edited) Pozdrav svima Edited June 23, 2014 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 23, 2014 Pozdrav! Sinoć odlični Amerikanci. I kao što sam jednom već rekao ovde na početku takmičenja, Amerikanci će se plasirati dalje. A što se tiče današnjih mečeva, ne bi se složio sa Tutom da će biti mnogo golova na Brazil - Kamerun. Biće to jedna lagana pobeda Brazila sa pola gasa. - Pobeda Brazila bez primljenog gola. Pravu borbu očekujem između Holandije i Čilea. Holandiji za prvo mesto odgovara i bod, a Ćileancima samo pobedom zauzimaju prvo mesto i izbegavaju Brazil. Zato mislim da će Čileanci krenuti od početka napadački pa bi moglo dati neki gol, a tako će i brzim Holanđanima biti lakše da i oni daju neki Ja igrao GG . Meksiko - Hrvatska, Meksiku odgovara i nerešena, a Hrvatskoj samo pobeda. Meksikanci nemaju lošu odbranu i mislim da će oni da se prvensteveno brane i možda izdrže napade Hrvata u prvom poluvremenu, ali u drugom bedem bi mogao pasti i onda sledi otvorena borba. I ja bi tu igrao - X pp ili VG2 Onu četvrtu Španija - Australija , prosto neznam šta bi moglo da se igra. Sve je moguće. Ja ovo preskačem , a vi kako hoćete. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 23, 2014 MLB KC : LAD - LAD CHC : CIN - CIN +1.5 MIL : WAS - MIL Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 23, 2014 Hrvatska, loše ne može biti??? Dragi moji prijatelji.....Jeli nije bio penal za Meksiku kad je Srna igrao rukom, da li Srna nije zaslužio crveni karton??? Dovedite Keka za selektora.....nije Kovač Niko pravi za taj posao..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 23, 2014 Hrvatska, loše ne može biti??? Dragi moji prijatelji.....Jeli nije bio penal za Meksiku kad je Srna igrao rukom, da li Srna nije zaslužio crveni karton??? Dovedite Keka za selektora.....nije Kovač Niko pravi za taj posao..... Nije bio penal i nije zaslužio crveni karton. Znam da bi volio da je sudac svirao penal i isključio Srnu, ali to nije učinio. Pobjeda Meksika je zaslužena. Naš vezni duo 'fantasticus', Modrić i Rakitić je loše odigrao. Bez trčanja i bezidejno dodavanje nije moglo donijeti uspjeh. Meksiko je fizički, tehnički i taktički nadigrao Hrvatsku. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 23, 2014 Bolja momčad je pobjedila. Nemam što više dodati. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 23, 2014 Dovedite Keka za selektora.....nije Kovač Niko pravi za taj posao..... Po čemu zaključuješ da Kovač nije za taj posao? Šta je to Kek napravio da bi mogao voditi Hrvatsku reprezentaciju? Da Kek nešto valja ne bi bio trener Rijeke! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 23, 2014 Hrvatska, loše ne može biti??? Dragi moji prijatelji.....Jeli nije bio penal za Meksiku kad je Srna igrao rukom, da li Srna nije zaslužio crveni karton??? Dovedite Keka za selektora.....nije Kovač Niko pravi za taj posao..... Ne treba nam Kek. Kvalitetan je trener, ali mi imamo puno kvalitetnih ljudi u Hrvatskoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 23, 2014 Po čemu zaključuješ da Kovač nije za taj posao? Šta je to Kek napravio da bi mogao voditi Hrvatsku reprezentaciju? Da Kek nešto valja ne bi bio trener Rijeke! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 23, 2014 Naš mentalitet u punom sjaju. Predali smo se prije utakmice Čak se i meni kenja od pritiska zbog tekme. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 25, 2014 Moramo shvatiti da je sam plasman na SP ogroman uspeh i afirmacija za drzavu Quote Share this post Link to post Share on other sites