Crni 23 Posted June 24, 2014 Baseball, MLB01:05 CET (25/06/2014)Toronto Blue Jays - New York Yankees(Money Line)Pick: New York YankeesOdd: 2.29Bookie:Pinnacle SportsStake: 4/10Večeras se na Rogers Centre,( Toronto, Ontario) igra meč između domaćih Blue Jaysa(43-35, 21-17 home) i gostujućih Yankeesa(39-36, 22-18 away)...Drugi meč u seriji između diviziskih rivala sinoć su ubedljivo dobili Blue Jaysi -06/24/14 TOR 8 - NYY 3Svakako da su i večeras Blue Jaysi favoriti ali po meni večeras ja moram uzeti Yankeese ML po sjajnoj kvoti jel mislim da večeras taj bet ima veliki value!!!Na moundu za Toronto: Buehrle (10-4, 2.32 ERA) dok za New York: Phelps (3-4, 3.86 ERA) svakako da je ovde u prednosti Buehrle koji ima sjajnu sezonu ali u ovom Matchupu nemora biti tako!!!Naime Buehrle u karijeri ima ubedljivo najgori skor protiv slavne čete iz Bronxa on ima na 17 startova u karijeri ima kriminalnih 1-11 5.84 ERU čak i kad odbaca kako tako dobro nedobije pravi suport hitera tako jei protiv Yenkija bacao pre nedelju dana u Bronxu i Tor. je doživeo težak poraz -06/18/14 NYY 7 - TOR 3Nadam se i večeras da ga mogu dohvatiti jel svakako da on iako veoma iskusan pičer ima veliku barijeru protiv Yankeesa i sigurno je i da će večeras pod velikim opterećenjem izaći na mound.Sa druge strane Phelps koji zadnja dva meča je sjajan u Oak. odbacao bez dozvoljenog rana dok je pre samo 5 dana upravo bacao protiv Tor. i odneo win u pobedi od -06/19/14 NYY 6 - TOR 4Gde je odbacao odlično 7 inn. dozvolivši samo dva rana Tor. hiterima iako mu neće biti lako nadam se da može da ima solidno veče.Hiterski iako su bolji udarači Tor. ipak i večeras bez svog najboljeg udarača RF J. Bautista kao i dalje bez sjajnog 3B B. Lawriea iako imaju i dalje odličan lineup ipak svakako da je slabiji nego sa njima.Dok se nadam da udarači Yankeesa koji su kompletni bez povreda mogu da imaju dobro veče i da tradicionalno dohvate Buehrlea!!!Dok je treadicija apsolutno na strani gostiju -NYY are 36-15 in the last 51 meetings.Kako bilo ja večeras uzimam Yankeese ML ali za ipak nešto niži ulog...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites