Tuto 157 Posted June 26, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :57bye:Za ekipicu. Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 26, 2014 Dobro jutro! Juče još jedan u nizu katastofalnih sudija, koji je uticao na rezultat. Ali tako je to, nije ni prvi ni poslednji put. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 26, 2014 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 26, 2014 (edited) MUNDIAL ZAVRŠEN ZA SUAREZA! Urugvajski vampir četiri mjeseca bez nogometa! Fifa je suspendirala urugvajsku zvijezdu na devet utakmica zbog divljačkog napada na Chiellinija. Suarez za reprezentaciju ne može igrati 9 utakmica, a zabranjene su mu sve nogometne aktivnosti iduća četiri mjeseca! Edited June 26, 2014 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 26, 2014 Portugal over, Rusija Under i pobeda Belgije po meni realno a Amere samo igrao 1X singl jos pre par dana a moguce da bude neki veci rezultat 2-2 ili 3-3 i da Close da neki gol ali i da Nemci procene da im je bolje da idu na Argentinu i Holandiju nego na Francusku i Brazil i da izgube u ovom mecu Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 26, 2014 MLB CHC : WAS - WAS LAD : STL - STL SFG : CIN - CIN +1,5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted June 26, 2014 Portugal over, Rusija Under i pobeda Belgije po meni realno a Amere samo igrao 1X singl jos pre par dana a moguce da bude neki veci rezultat 2-2 ili 3-3 i da Close da neki gol ali i da Nemci procene da im je bolje da idu na Argentinu i Holandiju nego na Francusku i Brazil i da izgube u ovom mecu konacnoi mi prosao tiket Portugal over, Rusi under i Belgija Quote Share this post Link to post Share on other sites