rockytomas 15 Posted June 29, 2014 Svedska 2 liga Ljungskil-Sirius i Sirianska-Degefors over 2.5 gola po svemu bi moralo lagano proci Holandjani verovatno 1 i 3+ Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 29, 2014 Pozdrav društvu i gostima! :57bye:Za ekipicu. Sretno! Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 29, 2014 Pozdrav prisutnima Quote Share this post Link to post Share on other sites
micha 27 Posted June 29, 2014 Pozdrav! Danas za Holanđane i Kostarikance! Ja tako, a vi kako hoćete. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 29, 2014 Poz svima.. Holandjani slabiji ali srecniji..]] Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 29, 2014 Poz svima.. Holandjani slabiji ali srecniji..]] Pa ne bi rekao da su bili slabiji. Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 29, 2014 (edited) Nevjerovatno da se i Pinnacle stavio na moju listu govana od kladionice. Uplatio sam dvije oklade na susret Mexico-Nizozemska. Oklade su bile potvrđene, a keš mi je vraćen Edited June 29, 2014 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 29, 2014 (edited) Dobro veće..... Cantona, bio sam na utakmici Dinamo - Petrolul u Murskoj Soboti......prava,prava žalost za Dinamo.... Ste kladili na Kostariku ?? Edited June 29, 2014 by roberth Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 29, 2014 Dobro veće..... Cantona, bio sam na utakmici Dinamo - Petrolul u Murskoj Soboti......prava,prava žalost za Dinamo.... Ste kladili na Kostariku ?? Ne kladim se momentalno, razgovaram s ovim debilima iz Pinnacla koji mi prodaju maglu kao da se prvi put kladim kod njih. Uglavnom, nemaju moje dvije oklade u evidenciji. Broj golova i live na Nizozemce.. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted June 29, 2014 Pa ne bi rekao da su bili slabiji. Pa ako smo gledali istu utakmicu ,bar 70% utakmice su imali inicijativu...( meksiko) Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 29, 2014 Pa ako smo gledali istu utakmicu ,bar 70% utakmice su imali inicijativu...( meksiko) Prvi dio su bili bolji Meksikanci, drugi dio se razbudila Nizozemska Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 29, 2014 Kakvo smeće od tekme Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 29, 2014 Šugavi Kostarikanci i Grci. Idem ja to sranje lijepo izbjeć. Pozz do..? Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted June 29, 2014 Napokon da i Grci idu kući! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted June 29, 2014 Napokon da i Grci idu kući! Neka. Imao sam feeling da će se iskrumpirat pa proć Quote Share this post Link to post Share on other sites