dejan55 14 Posted July 1, 2014 18:00 SP, Argentina - Švicarska Tip: Domaćin 2+ Kvota: 1.67 Kladionica: Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
dejan55 14 Posted July 1, 2014 22:00 SP, Belgija - SAD Tip: 1 Kvota: 2.05 Kladionica: Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted July 1, 2014 (edited) Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 18:00 Naziv para: Argentina(h0:1)-Švicarska Tip para: X2 Tečaj: 1.500 0-0 Edited July 1, 2014 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted July 1, 2014 Fudbal - World Cup 2014 18:00h Argentina - Switzerland, Team Cards Tip: Argentina Over 0.5 Kvota: 1.53 Bet365 Na stadionu Arena Corinthians u gradu São Paulo se sastaju nogometaši Argentine i Švicarske u okviru 1/8 finala SP. Moj tip za današnji meč je da će Argentina dobiti barem jedan karton na meču i mislim da je ovo odlična ponuda za kvotu 1.53 u bet365 kladionicu. Glavni sudija na meču je iz Švedske - Jonas Eriksson. Argentina je kao prvoplasirana ekipa iz grupe F za protivnika dobila drugu ekipu iz grupe E - Švicarsku. Argentina na ovom SP ne briljira iako su upisali sve tri pobjede u grupi. U 1. kolu su savladali BIH sa 2-1, u drugom kolu su u zadnjim minutama uz majstoriju Messija slavili sa 1-0 protiv odličnog Irana, dok je u zadnjem kolu bilo 3-2 protiv Nigerije. Tako su sa 9 bodova prošli dalje u 1/8 finala, gdje ih čeka Švicarska koja je u grupi E savladala Ekvador sa 2-1, zatim je deklasirana od Francuske sa 2-5. Prolaz dalje im je donijela pobjeda nad Hondurasom sa 3-0. Sada da se vratimo na moj bit klađenja a to je da će Argentina dobiti barem jedan karton na meču. Kao što sam napisao, Argentina je u sva tri meča jako teško slavila sa po jednim golom razlike i uz pomoć sjajnog Messija. Sudija Eriksson je do sada sudio na dva meča na SP i dodjelio 3 kartona (Cameroon - Brazil) i 2 kartona (Ghana - USA). Vjerujem da će danas Argentina slaviti ali uz dosta muke i da će barem jedan igrač Argentine biti upisan u bilježnicu sudije Erikssona. Argentina: Romero, Zabaleta, F.Fernandez, Garay, Rojo, Mascherano, Gago, di Maria, Messi, Lavezzi, Higuain Švicarske: Benaglio, Lichtsteiner, Schar, Djourou, Rodriguez, Inler, Behrami, G.Xhaka, Shaqiri, Mehmedi, Drmić Quote Share this post Link to post Share on other sites