c4nton4 20 Posted July 1, 2014 (edited) Dok se igralo po grupama, uživao sam gledajući utakmice. Otkako počela nokaut faza , sve dosadniji od dosadnijeg meča. Večeras na Amerikance, pa kud puklo da puklo. Verujem da mogu da savladaju Belgijance. Potpisujem. Ja sam isto mišljenje danas podijelio sa ljudima Edited July 1, 2014 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 1, 2014 Kakve su ovo usrane utakmice bez golova..pa jbmu m***********Nevjerovatno Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 1, 2014 Ova Belgija je za ku*ac, a Ameri nemaju pojma. Kako mrzim bacat novac Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 1, 2014 Ajdmo sad izgubit deset minuta od tekme da bi sudac to nadoknadio s četiri Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 1, 2014 gol u 92..izrigat ću se, j*bo me pas. sad kad ih padne još tri komada..smradovi kilavi. Ne kladim se više na svjetsko Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 1, 2014 over 1,5 u regularnom vremenu sam čekao...i evo ga u dodatku..jbno njesra Quote Share this post Link to post Share on other sites