Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nakon sto godina uplatio keš na bwin prije par dana jer su u live imali jedan susret koji sam lovio. Treći dan nakon povlačenja keša nisu isplatili na moneybookers i još uvijek je status isplate na čekanju. Još su mi za povlačenje uzeli 150 kuna. Užas koliko zajebancije s ovom kladom

Posted

Nakon sto godina uplatio keš na bwin prije par dana jer su u live imali jedan susret koji sam lovio. Treći dan nakon povlačenja keša nisu isplatili na moneybookers i još uvijek je status isplate na čekanju. Još su mi za povlačenje uzeli 150 kuna. Užas koliko zajebancije s ovom kladom

Bwin je za vecinu Balkanskih zemalja limitirao uplatu na 1e, ne znam za Hr kako je ali treba ih izbegavati a i Tipico je zatvorio sve naloge za nas stim da salju pare nazad na skrill 

sto se tice danasnjih meceva ja cu igrati prvo Francuze X i 2-3 gola posebno u singlu a u zavisnosti kako se zavrsi mec ako ne prodje i Brazilce cu igrati isto 

Posted

moj tip danas je Francuska 1X@1.50  oni su mi nesto na filingu bili favoroto za osvajanje i pre mundijala, iz senke..

ovo morate videti jer se vidja jednom u 100 godina, a mozda i redje :77tooth: :77tooth: :77tooth: :77tooth:

https://www.youtube.com/watch?v=UBGB4NT7d5w

Predobro :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol:  :icon_lol: Nije ni čudo da su blentave, ova ne zna ni pravilno šutirat :icon_cool:

Posted (edited)

Bwin je za vecinu Balkanskih zemalja limitirao uplatu na 1e, ne znam za Hr kako je ali treba ih izbegavati a i Tipico je zatvorio sve naloge za nas stim da salju pare nazad na skrill 

sto se tice danasnjih meceva ja cu igrati prvo Francuze X i 2-3 gola posebno u singlu a u zavisnosti kako se zavrsi mec ako ne prodje i Brazilce cu igrati isto 

Normalno sam uplatio oklade, al sam davno imao problema s njima. Do pred par dana svoj keš im nisam uplaćivao negdje od 2006.

Edited by c4nton4
Posted (edited)

MLB   :glove:
PIT : PHI - PIT :uredu: 
CHW : SEA - CHW +1,5 :uredu: 
STL : MIA - STL :uredu: 
COL : LAD - LAD +1,5 :uredu: 
CIN : MIL - CIN +1,5  :uredu: 

:14clover:  :crossfingers:

Edited by Tuto
Posted

Ha! I opet poništen gol Kolumbije i ode Brazil u polufinale na Njemačku!  :77tooth:

Posted

Ha! I opet poništen gol Kolumbije i ode Brazil u polufinale na Njemačku!  :77tooth:

Neka, ja sam imao Brazil pobjeđiuje i više od 2.5 gola na utakmici :icon_biggrin: