c4nton4 20 Posted July 4, 2014 Nakon sto godina uplatio keš na bwin prije par dana jer su u live imali jedan susret koji sam lovio. Treći dan nakon povlačenja keša nisu isplatili na moneybookers i još uvijek je status isplate na čekanju. Još su mi za povlačenje uzeli 150 kuna. Užas koliko zajebancije s ovom kladom Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 4, 2014 Evo malo za chill Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted July 4, 2014 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted July 4, 2014 Nakon sto godina uplatio keš na bwin prije par dana jer su u live imali jedan susret koji sam lovio. Treći dan nakon povlačenja keša nisu isplatili na moneybookers i još uvijek je status isplate na čekanju. Još su mi za povlačenje uzeli 150 kuna. Užas koliko zajebancije s ovom kladom Bwin je za vecinu Balkanskih zemalja limitirao uplatu na 1e, ne znam za Hr kako je ali treba ih izbegavati a i Tipico je zatvorio sve naloge za nas stim da salju pare nazad na skrill sto se tice danasnjih meceva ja cu igrati prvo Francuze X i 2-3 gola posebno u singlu a u zavisnosti kako se zavrsi mec ako ne prodje i Brazilce cu igrati isto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Banega 12 Posted July 4, 2014 (edited) moj tip danas je Francuska 1X@1.50 oni su mi nesto na filingu bili favoroto za osvajanje i pre mundijala, iz senke.. ovo morate videti jer se vidja jednom u 100 godina, a mozda i redje :77tooth: :77tooth: https://www.youtube.com/watch?v=UBGB4NT7d5w Edited July 4, 2014 by Banega Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 4, 2014 moj tip danas je Francuska 1X@1.50 oni su mi nesto na filingu bili favoroto za osvajanje i pre mundijala, iz senke.. ovo morate videti jer se vidja jednom u 100 godina, a mozda i redje :77tooth: :77tooth: https://www.youtube.com/watch?v=UBGB4NT7d5w Predobro Nije ni čudo da su blentave, ova ne zna ni pravilno šutirat Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 4, 2014 (edited) Bwin je za vecinu Balkanskih zemalja limitirao uplatu na 1e, ne znam za Hr kako je ali treba ih izbegavati a i Tipico je zatvorio sve naloge za nas stim da salju pare nazad na skrill sto se tice danasnjih meceva ja cu igrati prvo Francuze X i 2-3 gola posebno u singlu a u zavisnosti kako se zavrsi mec ako ne prodje i Brazilce cu igrati isto Normalno sam uplatio oklade, al sam davno imao problema s njima. Do pred par dana svoj keš im nisam uplaćivao negdje od 2006. Edited July 4, 2014 by c4nton4 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 4, 2014 (edited) MLB PIT : PHI - PIT CHW : SEA - CHW +1,5 STL : MIA - STL COL : LAD - LAD +1,5 CIN : MIL - CIN +1,5 Edited July 5, 2014 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 4, 2014 Ha! I opet poništen gol Kolumbije i ode Brazil u polufinale na Njemačku! Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted July 4, 2014 Ha! I opet poništen gol Kolumbije i ode Brazil u polufinale na Njemačku! Neka, ja sam imao Brazil pobjeđiuje i više od 2.5 gola na utakmici Quote Share this post Link to post Share on other sites