Crni 23 Posted July 6, 2014 Baseball, MLB22:10 CET (06/07/2014)San Diego Padres - San Francisco Giants(Money Line)Pick: San Francisco GiantsOdd: 2.15Bookie:Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se na Petco Park,( San Diego, California) igra meč između domaćih Padresa(39-48, 24-24 home) i gostujućih Giantsa(48-39, 23-16 away)...Treći meč u seriji obe ekipe su dobile po jedan -07/05/14 SD 3 - SF 5 07/04/14 SD 2 - SF 0Ja večeras jednostavno nemogu da verujem da u ovakom matchupu je ovolika kvota na Giantse koju ja moram da uzmem!!!Na moundu za SD:Hahn (4-1, 1.95) dok za SF:Lincecum (7-5, 4.06) oba pičera se nalaze u fantastičnim formama ali ja bi ipak dao prednost Lincecumu.Ruki Hahn posle prvog lošeg starta je nanizao 4 wina i baca u dobroj formi ali mislim da neće moći dugo da drži taj sjajan niz i verujem da ga Giantsi mogu večeras dohvatiti.Sa druge strane Lincecum koji baca sjajno u zadnja dva starta bez i jednog rana a upravo je prviod ta dva meča bio sa Padresima gde mu je za dlaku izmakao PG odbacao je meč bez i jednog hita sa samo jednim BB iako na starni baca lošije ove sezone protiv S.D. oba wina dok i prošle sjajan na 4 starta 3-1 2.22 ERA verujem da i večeras može pružiti dobar meč jel konačno deluje kao pičer koji je pre par sezona bio fantastičan!I u hitingu bi dao blagu prednost Giantsima i verujem da posle sinoćne pobede mogu i večeras da zabeleže pobedu.Kako bilo uzimam Giantse ML na meču...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites