Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

MLB  :glove:
BAL : LAA - LAA +1.5 :uredu: 
CLE : SEA - SEA +1,5 :uredu: 
HOU : TOR - HOU +1.5  :uredu: 
MIA : CIN - CIN :uredu: 
LAD : ATL - LAD :uredu: 
:crossfingers:  :14clover:

Edited by Tuto
Posted

pozdrav 

imam pitanje za onaj paysafe card jel to za ovaj mesec i ako jeste mogu li ga i ja iz Srbije iskoristiti 

Nagrada je za ovaj mjesec (VII), a bon se može koristiti, koliko je meni znano, svugdje gdje primaju to sredstvo plaćanja. Ako njime mogu plaćati kolege iz BiH onda bi trebao i ti iz Srbije.  :57bye: 

Posted

Nije Vikingur neka momčad. Rijeka je dominirala cijelu utakmicu, te igrala, onako njemački, do zadnje sekunde i zato je pobijedila 5:1. A u sudačkoj nadoknadi mogla dati i šesti gol.

Da bar naša repka tako igra, gdje bi joj bio kraj.  :icon_cool:

I Split sa lijepim rezultatom od 2:0 ide na revanš u Odesu. :50yes:

Jedino mi nije jasna Hajdukova 4. :77tooth: 

Posted

mozda Grodig namesta prelaz sa Zimbruom i protiv Cuke su namestili prelaz

Koje su to momčadi (liga, sport)?

Posted

a sto se tice Hajduka pisao sam analizu iako ne poznajem bas toliko Hrvatsku ligu, vise su mi zanimljive ekipe Dinama i Lokomotive zbog namestaljki ali pogledam na Areni po koji mec i informisan sam dosta a Hajduk je ocito los sad su doveli Milevskog koji je prosle godine nudjen Partizanu ali nisu ga uzeli jer zivi nesportski a u Grckoj je napravio udes sa Autom i unistio ga , kazu da se odao alkoholu i sad on treba da im bude pojacanje 

Posted

Pored igračkog kadra Hajduku nedostaje i rukovodeći i trenerski kadar. Oporavak bi mogao potrajati duže vrijeme. :icon_neutral: