Tuto 157 Posted July 31, 2014 Pozdrav ekipici i gostima! :kahva:Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 31, 2014 (edited) MLB BAL : LAA - LAA +1.5 CLE : SEA - SEA +1,5 HOU : TOR - HOU +1.5 MIA : CIN - CIN LAD : ATL - LAD Edited August 1, 2014 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted July 31, 2014 pozdrav imam pitanje za onaj paysafe card jel to za ovaj mesec i ako jeste mogu li ga i ja iz Srbije iskoristiti Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 31, 2014 pozdrav imam pitanje za onaj paysafe card jel to za ovaj mesec i ako jeste mogu li ga i ja iz Srbije iskoristiti Nagrada je za ovaj mjesec (VII), a bon se može koristiti, koliko je meni znano, svugdje gdje primaju to sredstvo plaćanja. Ako njime mogu plaćati kolege iz BiH onda bi trebao i ti iz Srbije. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted July 31, 2014 mozda Grodig namesta prelaz sa Zimbruom i protiv Cuke su namestili prelaz Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 31, 2014 Nije Vikingur neka momčad. Rijeka je dominirala cijelu utakmicu, te igrala, onako njemački, do zadnje sekunde i zato je pobijedila 5:1. A u sudačkoj nadoknadi mogla dati i šesti gol. Da bar naša repka tako igra, gdje bi joj bio kraj. I Split sa lijepim rezultatom od 2:0 ide na revanš u Odesu. Jedino mi nije jasna Hajdukova 4. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 31, 2014 mozda Grodig namesta prelaz sa Zimbruom i protiv Cuke su namestili prelaz Koje su to momčadi (liga, sport)? Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted July 31, 2014 nece namestiti ipak, kvalifikacije za ligu Evrope Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted July 31, 2014 a sto se tice Hajduka pisao sam analizu iako ne poznajem bas toliko Hrvatsku ligu, vise su mi zanimljive ekipe Dinama i Lokomotive zbog namestaljki ali pogledam na Areni po koji mec i informisan sam dosta a Hajduk je ocito los sad su doveli Milevskog koji je prosle godine nudjen Partizanu ali nisu ga uzeli jer zivi nesportski a u Grckoj je napravio udes sa Autom i unistio ga , kazu da se odao alkoholu i sad on treba da im bude pojacanje Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted July 31, 2014 Pored igračkog kadra Hajduku nedostaje i rukovodeći i trenerski kadar. Oporavak bi mogao potrajati duže vrijeme. Quote Share this post Link to post Share on other sites