Crni 23 Posted August 2, 2014 Baseball, MLB01:05 CET (03/08/2014)Washington Nationals - Philadelphia Phillies(Handicap)Pick: Washington Nationals -1Odd: 1.74Bookie:Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Nationals Park,( Washington, D.C.) igra meč između domaćih Nationalsa(58-49, 30-22 home) i gostujućih Philliesa(49-61, 27-28 away)...Treći meč u seriji prethodna dva su dobili pomalo iznenađujuće gosti -08/01/14 WAS 1 - PHI 2 07/31/14 WAS 4 - PHI 10Ja verujem da Was. neće sebi dozvoliti taj luksuz da izgubii treći vezani meč zaredom i uzeću njihovu pobedu u hendikepu.Na moundu za Washington: Zimmermann (6-5, 3.17 ERA) dok za Philadelphia: Burnett (6-10, 4.15 ERA) iako oba pičera nisu u sjajnim formama ja bi ipak dao prednost na moundu Zimmermannu.Zimmermann svakako kvalitetan pičer koji po pravilu već sezonama baca sjajno u Was. na zadnjem startu protiv File u Was. je odbacao brilijantno u ubedljivoj pobedi -06/03/14 WAS 7 - PHI 0Nadam se da i večeras može da ima dobro veče.Sa druge strane El Maestro baca u jako lošoj formi posebno na gostovanjima gde na zadnjih 8 mečeva ima 2-5 uz užasnu statistiku 6.80 ERA na zadnja dva gostovanj je dobio čak 13 ranova iako ima dobru statistiku sa Was. na zadnjem meču u Was. je doživeo katastrofu gde je na 6 inn. dozvolio čak 8 ranova.Verujem da ga i večeras mogu dohvatiti.I u hitingu bi ipak dao blagu prednost domaćinu.Kako bilo ja večeras dajem prednost Nationalsima i uzeću njihovu pobedu u hendikepu...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites