Crni 23 Posted August 6, 2014 Baseball, MLB21:40 CET (06/08/2014)Seattle Mariners -Atlanta Braves(Handicap)Pick: Seattle Mariners +1Odd: 1.83Bookie:Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se na Safeco Field, (Seattle, Washington ) igra meč između domaćih Marinersa(58-54, 27-31 home) i gostujućih Bravesa(58-55, 27-31 away)...Drugi meč u seriji u okviru Inter lige sinoć su dobili Marinersi -08/05/14 SEA 4 - ATL 2Iako su Bravesi postavljeni za favorite ipak mislim i preterane u ovom trenutku nalaze se u jako lošoj seriji od čak 7 vezanih porza i izgledaju prilično loše.Na moundu za Seattle: Young (9-6, 3.19 ERA) dok za Atlanta: Teheran (10-7, 2.69 ERA) favoriti su Bravesi upravo zbog ovog Pitching Matchupa ali po meni ni ovde nemaju neku veliku prednost!!!Iskusni Young baca dosta dobro ove sezone posebno je sjajan u Sea. gde ima sjajnu statistiku 6-3 2.21 ERA iako protiv Breversa ima 0-2 5.40 ERU mislim da večeras može da ima dobr performans jel mu savršeno odgovara Safesco Field i njegove velike dimenzije.Sa druge strane Teheran koji ima sjajnu sezonu ali i velike probleme sa suportom hitera što bi i večeras mogao da bude problem uz to mnogo lošije baca na gostovanjima gde ima 6-6 3.91 ERA.Hiterski po meni dosta podjednaki Marinersi su se i pojačali doveli i Jacksona iz Det. i zaista više se o njima nemože govoriti kao o samo vrhunskoj odbrambenoj ekipi već i o dosta dobrom napadu koji imapar odličnih udarača.Ove sezone ovo im je četvrti meč i sva tri su dobili Marinersi -08/05/14 SEA 4 - ATL 2 06/04/14 ATL 0 - SEA 2 06/03/14 ATL 5 - SEA 7Uz to Atlanta dosta loše prolazi u zadnje vreme u Inter ligi - ATL are 4-9 in their last 13 interleague games.Kako bilo ja mislim da mArinersi i ako izgube toneće biti ubedljivo i po meni kvota na hen. +1 na Marinerse dobro plaća i ja je moram uzeti...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites