rockytomas 15 Posted August 9, 2014 (edited) 10.08. (Ned) 17:00 Voždovac - Partizan Tip 3+ @ 2.00Mec se igra na Obilicevom stadionu tako da Vozdovac nema prednost domaceg terena, Kvota na 2 je mala i mislim da se moze ocekivati dosta golova a dilema je 2-3 ili 3+ Partizan iako je ispao iz LS ima novu sansu za LE a iako mnogi prizeljkuju raspad on se nece desiti , bio sam na mecu i mogu reci da nije to toliko lose ako se ima u vidu da je Ludogorec ozbiljan tim gde su skoro svi stranci i da to nije Bugarski tim vec je mogao da bude i iz Portugala ili tunguzije ali imaju kvalitetne igrace kakvih u nasoj ligi nema, sad povratak u nasu realnost gde nema takvih igraca i gde se igra fudbal ja tebi ti meni a u takvoj igri Partizan ima dovoljno kvaliteta da postigne 2-3 gola a moguce i da primi jer je kriticno na stoperskoj poziciji gde se ocekuje pojacanje 10.08. (Ned) 19:00 Vojvodina - OFK Beograd Tip 1 @ 1.57Vojvodina je u revansu sa Trecinom pokazala sbu raskos igre i ako budu tako igrali 1 je siguran .OFK ima nekoliko talentovanih igraca ali vecina hoce da ode do kraja prelaznog roka ali trenutno timski je Vojvodina jaca Edited August 10, 2014 by Dwiz Quote Share this post Link to post Share on other sites
dejan55 14 Posted August 10, 2014 17:00 Danska 1.liga, Kopenhagen FC - Hobro Tip: Domaćin 2+ Kvota: 1.50 Kladionica: Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted August 10, 2014 (edited) Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 16:00Naziv para: Arsenal-Manchester CityTip para: 1XTečaj: 1.750 3-0 Edited August 10, 2014 by Dwiz Quote Share this post Link to post Share on other sites