Crni 23 Posted August 15, 2014 Baseball, MLB02:05 CET (16/08/2014)Texas Rangers - Los Angeles Angels(Handicap)Pick:Los Angeles Angels -1.5Odd: 1.79Bookie:Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Globe Life Park in Arlington,( Arlington, Texas) igra meč između domaćih Rangersa(47-74, 22-36 home) i gostujućih Angelsa(70-49, 29-26 away)...Prvi meč u seriji u kojoj bi dao apsolutnu prednost gostima kako u seriji tako i večeras i uzeću njihovu pobedu u hendikepu.Na moundu za Texas: Martinez (2-8, 5.22 ERA) dok za Los Angeles: Richards (12-4, 2.54 ERA) svakako velika prednost na strani Richardsa koji baca u sjajnoj formi za razliku od Martineza koji i na zadnja tri starta ima jako lošu statistiku.I u hitingu bi svakako dao ogromnu prednost Angelsima dok je Texas i tu u jako lošoj formi posebno u Arlingtonu.Kako bilo po meni je sve na strani Angelsa večeras i ja uzimam njihovu pobedu u hendikepu...!!! Baseball, MLB01:10 CET (16/08/2014)Detroit Tigers - Seattle Mariners(Money Line)Pick: Seattle MarinersOdd: 2.20Bookie:Pinnacle SportsStake: 4/10Večeras se na Comerica Park,( Detroit, Michigan ) igra meč između domaćih Tigersa(65-54, 32-27 home) i gostujućih Marinersa(65-55, 31-23 away)....Nemogu da kažem da večeras Tigersi nisu favoriti ali mislim da su malo i precenjeni i da po ovakoj kvoti moram uzeti večeras Marinerse ML makar i za manji ulog...!!!Na moundu za Detroit: Porcello (13-7, 3.11 ERA) dok za Seattle: Paxton (2-0, 2.38 ERA) iako je Porcelo u sjajnoj forminekako ja i dalje u njega nemam previše poverenja i mislim da nije nedohvatljiv.Dok je Paxton sasvim soplidan iako nebaca puno za sada u drugoj sezoni još nema poraz uz to svakako da Marinersi imaju dosta dobar bulpen koji može da iznese i dužimeč štosigurno Det. nemože ako Porcelo uđe u probleme.Hiterski su Tigersi jači ali Marinersi dugo nisu bili jači u tom segmentu i u sjajnoj su formi na zadnjih 10 mečeva imaju 8-2i 4 vezane pobede.Kako bilo ja moram večeras da probam sa Marinersima ML....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 15, 2014 (edited) MLB - Pinnacle WSH : PIT - WSH BOS HOU - HOU +1.5 TB : NYY - NYY +1.5 TEX : LAA - LAA CHW : TOR - TOR COL : CIN - CIN LAD : MIL - LAD SF : PHI - SF Edited August 16, 2014 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites