Crni 23 Posted August 20, 2014 (edited) Baseball, MLB19:05 CET (20/08/2014)Philadelphia Phillies - Seattle Mariners(Team Totals)Pick: Philadelphia Phillies Under 3.5Odd: 1.75Bookie:Pinnacle SportsStake: 4/10 Večeras se na Citizens Bank Park, (Philadelphia, Pennsylvania) igra meč između domaćih Philliesa(55-71, 27-37 home) i gostujućih Marinersa(68-57, 34-25 away)...Treći meč u seriji obe ekipe su dobile po jedan meč -08/19/14 PHI 2 - SEA 5 08/18/14 PHI 4 - SEA 1Na ovom meču ja ću uzeti under poena domaćina jelsmatram da je granica od 3.5 granica ispod koje bi gosti mogli da zadrže napad domaćina.Na moundu za Seattle: Paxton (3-0, 2.20 ERA) mladi pičer koji baca sve bolje i prošli put sam pisao o njemu još nema poraz posebno je sjajan na gostovanjima gde je na zadnja tri gostovanj dozvolio samo 3 rana i to protiv kakih napad L.A.A.(0), Baltimor( 2) i Detroit( 1) uz to Marinersi imaju i dobar bulpen.Napad File je dosta loš ove sezone posebno često kući su neefikasni večeras sa malo promešanim lineupom.Uz to često Hamelsu nedaju dobar suport posebno u Filad.Kako bilo ja uzimam večeras under poena Filiesa makar i za nešto niži ulog...!!! Edited August 20, 2014 by Crni Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted August 20, 2014 Baseball, MLB01:05 CET (21/08/2014)New York Yankees - Houston Astros(Handicap)Pick: New York Yankees -1Odd: 1.71Bookie:Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Yankee Stadium,( New York, New York) igra meč između domaćih Yankeesa(63-60, 29-30 home) i gostujućih Astrosa(53-73, 24-37 away)...Drugi meč u seriji sinoć su pomalo iznenađujuće dobili gosti :08/19/14 NYY 4 - HOU 7Još jedan poraz u seriji protiv jedne od najlošijih ekipa u ligi bi bilo previše ako hoće da ostanu u trci za pley of.Ja bi večeras dao prednost domaćinu u svemu i uzeću njihovu pobedu u hendikepu...!!!Na moundu za New York: Pineda (2-2, 1.82 ERA) dok za Houston: Feldman (6-9, 4.45 ERA) svakako bi dao ovde prednost Pinedi iako se tek vratio sa DL-a.Pineda se posle povrede vratio pre nedelju dana na vrućem terenu u Bal. i odbacao odlično 5 inn. sa jednim dozvoljenim ranom verujem da i večeras može da odbaca dobro bar 5-6 izmena jel svakako je napad Hou. daleko slabiji.Sa druge strane Feldman koji baca cele sezone dosta promenjivo na prošlom startu je napucan od strane Red Soxa gde je dozvolio čak 7 ranova verujem da ga i večeras udarči Yenkija mogu dohvatiti.Sastav domaćina je bez većih problema sa povredama i mogu računati na najjači tim u kome imaju dosta dobrih udarača.I tradicija je apsolutno na starni domaćina -HOU are 4-13 in the last 17 meetings.HOU are 2-6 in the last 8 meetings in New York.Kako bilo ja uzimam večeras Yankeese u hendikepu...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted August 20, 2014 (edited) MLB - Pinnacle MIL : TOR - MIL CHC : SF - SF CWS : BAL - BAL LAD : SD - LAD Edited August 21, 2014 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites