Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

24.08.2014.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport 

 

Vrijeme odigravanja: 17:00

Naziv para: Sunderland-Manchester Utd

Tip para: 2

Tečaj: 1.850

 

:nije:    1-1

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal - Srbija 

19:00h Partizan - Donji Srem

Tip: Over 2.5 Goals 

Kvota: 1.70

Bet365, 5/10

 

Mec iz Srpske lige u kome se u trecem kolu sastaju Partizan i Donji Srem

Partizan je u prva dva kola igrao uzbudljive meceve sa puno golova.

U Prvom kolu na vracaru su iako su imali pre toga sanse primili gol i onda u furioznom finisu postigli 3 a i Nisu su postedeli svoje navijace neizvesnosti i vec u prvom minutu dali gol a kasnije nastavili da pune mrezu Nislija, dali su 4 ali i primili 1.

Evropa je posebna prica oba meca na svom terenu su dali svojevrsnu prednost rivalima u vidu poklona 2 gola na skoro identican nacin, posle lopti sa desne strane utrcavanja i gol a nakon toga Partizan krene svim silama i protiv Ludogoreca postizu 2 a protiv slabasnog Nefcija 3 iako je trebalo da daju bar 5-6.

Dakle napad efikasan ali odbrana neuigrana i sa dosta rupa.

U danasnjem mecu tim ce biti malo izmenjen zbog povreda Volkova i Drincica a moguce da jos neko izostane ali to uopste nije bitno jer zamene su istog kvaliteta i ocekuje se napadacka igra sa dosta golova a verovatno ce i Donji Srem iskoristiti neku kontru jer su i prosle sezone na JNA dali 2 gola i prilicno namucili Partizan.

Donji Srem se u prelaznom roku pojacao i doveo iskusnog Spalevica kao i Beljica, dva napadaca koji znaju da postignu gol ali ih je napustio bitan veznjak Simo Krunic koji je otisao u Veronu.

U prva dva kola su izgubili od Borca u gostima sa 2-0 i pobedili Vozdovac sa 1-0 na svom terenu.

Prosle sezone Partizan je u oba meca pobedio na JNA sa 3-2 a u Novom Sadu sa 5-0 dakle oba meca sa puno golova stim sto drugi nije bio neizvestan ali ocito da ove dve ekipe igraju otvoren fudbal i Donji Srem meceve sa Partizanom za razliku od vecine ne igra bunker i koristi ih da se nadigrava i pokaze igracki potencijal a to Partizanu vise odgovara i ocekujem dosta golova a bice ih verovatno i vise od 3 

 

prenos je na  (TV Arena 5)

 

Stadion Partizana. Sudije: Petar Piper, Nenad Kurčubić, Marko Dimitrijević

 

moguci sastavi

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, B. Ilić, Stanković, Petrović, Grbić, Brašanac, Gulan, A. Živković, Škuletić, Lazović.

 

DONJI SREM: Belić, Lakićević, Prljević, Lakić-Pešić, Božičić, Bukorac, Stanisavljević, Zec, Grujičić,  Beljić, Spalević.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal - Portugal 

20:30h Boavista (+1.5) - Benfika 

Tip: AH 2 

Kvota: 1.73

Pinnacle, 5/10

 

Benfika pobedjuje sa bar 2 gola razlike

 

Mec iz Portugalske prve lige u kome se sastaju Boavista i Benfika u drugom kolu.

Boavista je do 2007-me bila stalni i renomirani prvoligas ali je onda ispala u drugu a odmah zatim i u trecu i tada bila kaznjena i izbacena u trecu ligu a tacne razloge ne znam ali sve do sada je ostala u tom rangu ali je sada sudskom odlukom ta kazna ponistena i oni su vraceni u prvu ligu.

Klub se spremao za nastup u trecoj ligi i tim nije kvaliteta za ucesce u prvoj ligi jer je to bilo neocekivano i oni nemaju kvalitet za ucesce u ovako jakoj portugalskoj ligi i predstoji im zestoka borba za opstanak sa veoma malim sansama za opstanak.

U prvom kolu Braga ih je pobedila sa 3-0 a moglo je biti znatno vise.

Benfika je sampion iz prosle sezone a iako su prodali nekoliko igraca pogotovo Markovica oni su angazovali nove igrace a moguce da ce do kraja prelaznog roka angazovati jos nekog a na meti su Lazovic i Zivkovic koji bi zamenili Markovica ali i bez toga oni su uz Porto glavni faborit za titulu i svakako su veliki favorit u ovom meci i verujem da ce zabeleziti ubedljivu pobedu nad timom koji nema ni kvalitet niti fizicku spremu za prvu ligu a i u Boavisti su svesni da bodove moraju traziti u duelima sa slabijim rivalima.

osim ovoga igrao sam i -2.0 na Benfiku a ako bude tacno 2 gola razlike vraca se ulog  jer verujem da ce Benfika dati bar 3 gola i da nece primiti nijedan

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...