dejan55 14 Posted August 25, 2014 20:45 Liga prvaka, Celtic - Maribor Tip: Domaćin 2+ Kvota: 1.73 Kladionica: Bet365 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted August 26, 2014 (edited) Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 20:45 Naziv para: Apoel Nicosia-Aalborg BK Tip para: 1 Tečaj: 2.000 4-0 Edited August 26, 2014 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted August 26, 2014 Fudbal - South America » Copa Sudamericana 00:30h Emelec (-1.0) - Aguilas Tip: H1 Kvota: 1.88 Pinnacle, 5/10 Emelec pobedjuje sa 2 razlike, u slucaju da pobede sa 1 razlike tip je void. Revans mec cope sudamericana koji se igra u Ekvadoru izmedju Emeleca i Aguilas iz Kolumbije. U prvom mecu u kolumbiji je bilo 1-1 i to su kolumbijci u zadnjem minutu uspeli da izjednace na 1-1 posle vodstva Emeleca u prvom poluvremenu. Emelec je prosle sezone igrao u copa libertadores u jako teskoj grupi sa Velezom, Penjarolom i Deportes Iquiqeom i uspeo da osvoji drugo mesto sa 10 bodova a u osmini finala je ispao nakon dvomeca sa Fluminenseom, pobeda na svom terenu 2-1 i poraz u gostima sa 2-0. kasnije su igrali u copa sudamericana i u prvom kolu pobedili Peruanski Sport Huancayo u oba meca 3-1 i 4-0 a u drugom su ispali od Chileanskog Univerzidad Catolice. U ekvadorskom prvenstu igraju odlicno na svom terenu i imaju ucinak 11.1.1. a u zadnja tri meca su pobedili sa 2-0, 3-0 i 5-0 a zadnji mec sam delimicno pratio na streamu i videlo se da kidisu na gol iako su vec do desetog minuta vodili sa 2-0. Sto se tice Kolumbijaca njih slabije poznajem ali u Kolumbiji su mnogo jaci klubovi Atletico Nacional, Millonarios, Tolima, Once Caldas... i ja se ne secam da sam ikad igrao na pobedu Aguilasa. Kolumbijci imaju pomalo cudan raspored i istovremeno kad se igra copa sudamericana igra se i nacionalni kup pa su tako dan nakom meca sa Emelecom igrali sa Envigadom gde su izgubili sa 2-1 naravno tu je igrao rezervni sastav a u ligi su izgubili na svom terenu od Patriotasa sa 3-2. Dakle Emelec je u boljoj formi, igra na svom terenu uz vatrenu podrsku publike sa timom koji ima mnogo vise iskustva protiv tima koji nije u dobroj formi i koji nema ni takav renome i tim kao Ekvadorci a vec u prvom mecu je Emelec zasluzio da pobedi ali nije imao srece sto ce verujem uspeti na svom terenu a siguran sam da se nece zadovoljiti sa pobedom od 1 razlike jer sam ih video u proslom mecu kako kidisu da daju sto vise golova a posebno se isticu spicevi, Argentinac Herrera i Kolumbijac Bolanos. Prvo sam bio igrao -1.5 na Emelec ali sam kasnije odlucio da ipak igram i -1 kao sigurniji tip i da to predlozim a kvota za -1,5 je 2,53 Quote Share this post Link to post Share on other sites