Jump to content
Sign in to follow this  
dejan55

31.08.2014.

Recommended Posts

Naziv kladionice: SuperSport

 

Vrijeme odigravanja: 19:00

Naziv para: Hajduk Split-Dinamo Zagreb

Tip para: 2

Tečaj: 2.000

 

:uredu:    2-3   :77tooth:  :77tooth:  :77tooth: 

Edited by mostovoj

Share this post


Link to post
Share on other sites
Fudbal - Srbija

17:00h Rad - Partizan

Tip:[glow=red,2,300] Over 2.5 Goals [/glow]

Kvota: 2.13

SBOBET, 5/10

 

Mec iz Srpske lige u kome se sastaju Rad i Partizan  u cetvrton kolu na banjici bez prisutva publike zbog toga sto je Rad kaznjen zbog onog bacanja suzavca u barazu sa Metalcem.

Rad je u prvom kolu izgubio sa 1-0 u novom Pazaru ali je zatim kuci pobedio Borac sa 2-1 a u proslom kolu je senzacionalno pobedio Vozdovac sa 6-1 kada je novajlija Jelic postigao cak 5 gola i time postigao rekord u novijoj istoriji srpske lige.

Svakako da je to Radu ulilo puno samopouzdanja a uz Jelica i Perovic je stekao pravo igranja a u napadu imaju i bivseg igracaPartizana Borka Veslinovica  i Rad sad ima dosta ozbiljniji tim ali niko nije ocekivao onakvu pobedu nad Vozdovcem.

Sto se tice Partizana oni su u ligi sva tri meca pobedili a u svim je bilo najmanje 3 gola, Vozdovac 3-1, Radnicki Nis 4-1 i DonjiSrem 3-0 a i u Evropi osim meca u Bugarskoj svi su bili over.

Iako ponekad ima praznog hoda kada rivali koriste i daju gol Partizan uvek ima svoje minute kad se totalno razigra i postize golove sa lakocom pa iako mozda i nije igra bas na onom nivou koji bi trebalo da bude plasirali su se u ligu evrope nakon pobede nad Nefcijem sa 2-1 iako sam stekao utisak da su malo pojacali tempo i napali da bi pobedili sa 3-4 razlike ali je bio i periodad su primili gol kada je postojala opasnost da Nefci postigne i drugi gol.

Partizan ce danas igrati bez dovoljno oporavljenog Volkova koga je uspesno zamenio mladi reprezentativac Nemanja Petrovic iDrincica koji ce mozda otici u Izrael ali njega ce zameniti Markovic koji je u proslom kolu postigao gol tako da to nisu neki bitniizostanci jer Partizan ima 20 igraca slicnih kvaliteta.

Po tradiciji Partizan redovno pobedjuje a samo jednom su izgubili a i golova uvek bude dosta na 11 meceva 9 puta je bilo over a u secanju ostaje zadnji mec kad je Partizan poveo sa 2-0 pa je Rad u drugom poluvremenu na Brzinu izjednacio na 2-2 ali je onda Partizan dao 2 gola i resio mec a posle treceg kola je bilo i tuce i crvenih kartona i Rad je iako ga mnogo pogresno oznacavaju kao filijalu Partizana pokazao da nije tako.

Trener Partizana Nikolic je dugo radio u Radu i vecinu igraca je trenirao, u Radu ima bivsih igraca Partizana a u Partizanu bivsih igraca Rada tako da obe ekipe imaju motiva da se nadigravaju a jedina mana je sto ce se igrati bez publike ali ocekujem da obe ekipe igraju otvoreno i da bude dosta golova na obe strane.

Moguci Sastavi

Stadion na Banjici: Bez gledalaca. Sudija: Bojan Nikolić

 

Rad: Jovanović, M. Marković, Raspopović, Bajić, Rodić, Milošević, Denić, Gnjatić, Stanojević, Perović, Jelić, Veselinović.

 

Partizan: Lukač, Vulićević, B. Ilić, Stanković, N. Petrović, A. Živković, Brašanac, Marković, Ninković, Škuletić, Lazović.

 

Mec ce prenositi TV Arena 1

 

Kvota na over golove skace ali posto moram postaviti ranije u SBOBET je trenutno najveca 2.13 a u Bet 365 2.05 ali ide gore 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...