Crni 23 Posted September 5, 2014 Baseball, MLB 04:05 CET (06/09/2014) Oakland Athletics - Houston Astros(Handicap) Pick: Oakland Athletics -1.5 Odd: 2.04 Bookie:Pinnacle Sports Stake: 5/10 Večeras se na O.co Coliseum,( Oakland, California) igra meč između domaćih Athleticsa(79-60, 44-25 home) i gostujućih Astrosa(61-79, 26-40 away)... Po meni su večeras domaćin veliki favoriti i iako su u jako lošoj formi sa 3-7 čak im i diviziski protivnici Angelsi beže čak 5 pobeda iako je do skoro celu sezonu Oak. imao prednost ali sad im je čak i wild card ugrožen a tim koji je i bez pojačanja bio sjajan a doveo je dosta kvalitetnih pojačanja zadnjeg u nizu legendarnog Power udarača Adam Dunna koji je odma udario HR Kingu Felixu i pokazao iako već u poznim godinama ipak još može mnogo na poziciji DH hitera. Jednostavno Athleticsi žele SVETSKU SERIJU i sve ispod toga ih sigurno neće zadovoljiti a da neodu u pley of bi bilo ravno katastrofi!!! Sad malo o samom meču dolazi im jedan od lošijih timova u ligi i redovna mužterija posebno na Coliseumu HOU are 1-8 in the last 9 meetings in Oakland. Iako su Astrosi u seriji od 4 pobede po meni je večeras sve apsolutno na strani Oak. Na moundu za Oakland: Samardzija (6-11, 3.14 ERA) dok za Houston: Oberholtzer (4-10, 4.39 ERA) svakako da je ovdeogromna prednost na strani Samar. iako nije u sjajnoj formi ali ako protiv nekog ima uspeha onda je to svakako Hou. na tri meča protiv njih ove sezone ima sjajnu statistiku 2-0 2.78 ERA uz to da je Oak. dobio sva tri meča prilično ubedljivo - 08/25/14 HOU 2 - OAK 8 07/29/14 HOU 4 - OAK 7 07/24/14 OAK 13 - HOU 1 Nadam se i večeras ubedljivoj pobedi. Sa druge strane Oberholtzer baca u jako lošoj formi na zadnja tri starta 0-2 7.71 ERA i verujem da ga mogu i moraju dohvatiti udarači Oak. Naravno i u hitingu je velika prednost na strani Oak. Kako bilo po meni je večeras sve na strani Oak. i uzeću njihovu pobedu u hendikepu jel sve sem njihove ubedljive pobede bi me iznenadilo možda bi napao i jače ali nevolim hendikepe da udaram JAČE!!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 5, 2014 (edited) MLB - Pinnacle WAS : PHI - WAS MIA : ATL - MIA TEX : SEA - SEA MIL : STL - MIL COL : SD - COL LAD : ARI - LAD DET : SF - DET Edited September 6, 2014 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites