Crni 23 Posted September 28, 2014 American Football, NFL19:00 CET (28/09/2014)Chicago Bears - Green Bay Packers(Money Line)Pick: Green Bay PackersOdd:1.83Bookie: Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se na Soldier Field,( Chicago, IL ) igra meč između domaćih Bearsa(2-1, 0-1 home) i gostujućih Packersa(1-2, 0-2 away)....Svakako jedan od najvećih derbija NFL-a i ogromno rivalstvo vlada između dva tima iako su sezonu otvorili lošije ja bi večeras ipak dao prednost Packersima i uzeću njihovu pobedu ML!!!Bersi iako su na 2-1 nisu me oduševili i smatram da teško nešto više mogu ove sezone gledao sam ih protiv S.F. i verovatno ni sami neznaju kako su do pobede došli samo zahvaljujući užasnom izdanju Kaepernicka koji je svojim greškama tim od ubedljive pobede odveo u poraz.Packersi su loše startovali ali imali su i dva izuzetno teška gostovanja i sad moraju da se vade protiv Bersa jel još jedan poraz bi bio izuzetno bolan.Tradicija je apsolutno na strani gostiju koji imaju 4 uzastopnepobede u gradu vetrova kao i 8-2 u zadnjih 10 mečeva.Mnogo više verujem u Rodgersa nego u Catlera no videćemo.Kako bilo uzimam ML na Packerse...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted September 28, 2014 American Football, NFL22:25 CET (28/09/2014)Minnesota Vikings - Atlanta Falcons(Handicap)Pick: Atlanta Falcons -4Odd: 2.02Bookie: MarathonbetStake: 6/10Večeras se na TCF Bank Stadium,( Minneapolis, MN) igra meč između domaćih Vikingsa(1-2, 0-1 home) i gostujućih Falconsa(2-1, 0-1 away)...Po meni je večeras sveapsolutno na strani gostiju u sve sem njihove sigurne pobede bi po meni bilo iznenađenje.Vikingsi su sjajno startovali u sezoni pobedom u St.Louisu ali od kako u timu nema sjajnog RB A. Petersona još i povreda prvog QB M. Cassela jednostavno sa tim su pali njihovi veliki planovi jel bez njih dvojice Vikingsi teško mogu nešto više.Sa druge strane Falconsi dolaze puni samopouzdanja posle razbijanaj T.B. i svakako je ekipa na čelu sa sjajnim QB M. Ryanom večeras veliki favorit jednostavno moraju da iskoriste probleme Vikingsa.Uz to Falconsima i odgovara teren u Minn. na zadnja četiri meča imaju 3-1!!!Kako bilo javečeras uzimam hendikep na Falconse....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 28, 2014 (edited) MLB - Pinnacle SEA : LAA - SEA SF : SD - SF CWS : KC - KC MIL : CHC - MIL ARI : STL - STL Edited September 29, 2014 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites