Crni 23 Posted September 29, 2014 Baseball, MLB (AL WILD CARD GAME)02:05 CET (01/10/2014)Kansas City Royals - Oakland Athletics(Money Line)Pick: Oakland AthleticsOdd: 2.00Bookie:Pinnacle SportsStake: 7/10Večeras se na Kauffman Stadiumu(Kansas City, MO) igra se meč između domaćih Royalsa(89-73) i gostujućih Athleticsa(88-74)...Meč za AL WILD CARD igra se jedan meč i pobednik ide u pley of Royalsi imaju prednost da igraju kući zbog boljeg skora u regularnom delu ali mislim da im to i nije neka posebna prednost čak šat više mnogo bolje su igrali na putu nego u Kansasu iako su kladionice bar zasad dale blagu prednost Royalsima ja ću ipak dati prednost Athleticsima i uzeti ih ML čak i za jači ulog!!!Royalsi su potvredili predviđanja mnogih da imaju talentovan tim koji može mnogo i došli konačno na prag pley ofa ali mislim da im je ipak tu kraj puta!!!!Athleticsi su dugo bili najbolji tim u MLB-u ali od polovine Aug. sledi neverovatan pad u formi i do kraja su jedva izborili WC meč u ekipu je uloženo jako puno doveli su parsjajnih pojačanja i njihov cilj je bio "WORLD SERIES" i sve ispod toga bi bilo za njih neuspeh a da neuđu u pley of bi bilo ravno katastrofi ipak je svakako iskustvo na njihovoj strani što u ovakim mečevima može biti presudno!!!Malo sad o samom meču na moundu za KC: Shields (14-8, 3.21 ERA) dok za OAK: Lester (16-11, 2.46 ERA) svakako bi ja ovde dao prednost Lesteru.Shilds iako ima dobru sezonu iza sebe ipak se nalazi u ne tako sjajnoj formi zadnjih 6 startova nema wina i na tih zadnjih 6 startova je na svakom protivnicima dozvoljavao po 3 rana.Do sada u pley ofu u karijeri nema sjajnu statistiku 2-4 4.98 ERA iako je zadnja dva starta protiv Oak.odne pobede mislim da ga na ovom meču udarači Oak. mogu i moraju dohvatiti.Sa druge strane Lester svakako najveća akvizicija Oak. koji je i u sjajnoj foirmi samo jednom je na zadnjih 7 startova protivnicima dozvolio 3 rana.Dok u pley ofu ima pozitivan skor 6-4 uz sjajnu statistiku 2.11 ERA i on je bacao dvaput ove sezone protiv Royalsa i oba meča su Athleticsi dobili ubedljivo -08/12/14 KC 3 - OAK 1108/02/14 OAK 8 - KC 3Hioterski oba tima su podjednaka iako su sem AVG-ea Athleticsi u svemu statistički bolji mislim da bi duel na mondu mogao da prelomi meč .Kvota dok pišem je u padu na Athleticse i verujem kako se meč bude bližio da će na kraju biti i favoriti no kako bilo uzimam Athleticse ML na meču....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites