Tuto 157 Posted September 30, 2014 Pozdrav ekipici i gostima! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted September 30, 2014 pozdrav, evo da javim da mi je Dwiz uplatio nagradu za pretprosli mesec, hvala Nadam se da ćeš nagradu mudro iskoristiti! No, šalu na stranu. Žao mi je da si tako dugo čekao na nagradu, ali ugodno je čitati da je nagrada isplaćena, pa ma kakva ona bila. Tim više, kada se isplaćuje iz vlastitog džepa. Srdačan pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted September 30, 2014 Dobar dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted September 30, 2014 Nadam se da ćeš nagradu mudro iskoristiti! No, šalu na stranu. Žao mi je da si tako dugo čekao na nagradu, ali ugodno je čitati da je nagrada isplaćena, pa ma kakva ona bila. Tim više, kada se isplaćuje iz vlastitog džepa. Srdačan pozdrav. Ma dobro, kadgod je dosla, dobrodosla , razumem da je sajt u problemu i Dwizu svaka cast sto pokusava da odrzi forum , hvala jos jednom, nadam se da cu je uvecati pozdrav Quote Share this post Link to post Share on other sites
emir1983 21 Posted October 1, 2014 Nadam se da ćeš nagradu mudro iskoristiti! No, šalu na stranu. Žao mi je da si tako dugo čekao na nagradu, ali ugodno je čitati da je nagrada isplaćena, pa ma kakva ona bila. Tim više, kada se isplaćuje iz vlastitog džepa. Srdačan pozdrav. Pozdrav Tuto, da li se još isplaćuje nagrada za 2. mjesto? Ja sam taj mjesec bio drugi i nisam dobio 5 € Quote Share this post Link to post Share on other sites