Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pozdrav Tuto, 

da li se još isplaćuje nagrada za 2. mjesto? Ja sam taj mjesec bio drugi i nisam dobio 5 €  :kahva:

Emire, kako je navedno u obavjesti u zaglavlju foruma nagrade se isplaćuju za 1. i 2. mjesto, tj. 10€ za pobjednika i 5€ za drugoplasiranog. Riječ je o simboličnim nagradama koje će biti aktivne do pronalaska sponzora natjecanja. Molio bih da kontatiraš Dwiza i da to riješite, a ja ću mu također uputiti tvoje pitanje. Nadam se da će i tvoja nagradica bit isplaćena.

Ukoliko ima još natjecatelja koji nisu dobili nagrade neka kontaktiraju Dwiza i putem emaila i putem PM.

Srdačan pozdrav.

Posted (edited)

Srećno svima danas!

Čestitke za dvojicu prvoplasiranih!

:57bye:

Hvala , dva dana nisam stizao da postavim i to je presudilo , ali dobro,  bilo je dosta pogodaka 

Cestitke Tuti za prvo mesto 

Edited by rockytomas
Posted

Ja sam za nocas juznoamerikance  igrao Independiente de la Valje 1 Ekvadorce , San Jose 1 Bolivijce, Club America 1 Mexiko i Copa Sudamarikana Atletico Nacional 1  to je realno a kod njih ili dodje sve realno ili sve kontra , nadam se da ce sad sve realno uz to iz Cope Emelec 1 bi trebalo