Tuto 157 Posted October 9, 2014 Pozdrav ekipici i gostima! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 9, 2014 Da tebe nema sve bi ovo palo u vodu Pozz Trudim se, trudim, koliko mogu. Eto, ima nas nekolicina kojima nisu važne nagrade, niti visina nagrada, niti 'luda baljezganja i čatanja', ali uvjek se nađe dobar prijelog za odigrati i nešto zaraditi, a to je i svrha ovakvih foruma. Vjeruj mi da sam i sa time veoma zadovoljan. Srdačan pozdrav. Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted October 9, 2014 Pozdrav svima, Tuto , svaka cast. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted October 9, 2014 Dobar nam dan Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 9, 2014 NHL - Pinnacle TB : FLA - TBPIT : ANA - PITDAL : CHI - DAL OVER 2,5BUF : CLB - CLB OVER 2,5NAS : OTT - NASARI : WIN - WIN +1.5 Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted October 9, 2014 Trudim se, trudim, koliko mogu. Eto, ima nas nekolicina kojima nisu važne nagrade, niti visina nagrada, niti 'luda baljezganja i čatanja', ali uvjek se nađe dobar prijelog za odigrati i nešto zaraditi, a to je i svrha ovakvih foruma. Vjeruj mi da sam i sa time veoma zadovoljan. Srdačan pozdrav. Ma te nagrade pokvare forume. Pogledaj npr. fan forume nekih sportskih klubova, ljudi se nađu i komentiraju iz dana u dan. Kad sam tek došao na BC (još uvijek sam član samo ovog foruma) baš me bolila kita za nagrade, zanimljivo je bilo komentirati i predviđat susrete. Isto me danas zaboli. Posao imam. Para isto imam. Na kladi sam i dobivao puno i ispušio puno keša pa me nikakve nagrade ne motiviraju previše, više neki niz pogodaka pa ako nešto kapne..još bolje. Jesi skužio da je najveći promet na forumu bio za vrijeme onih poker freerolla pa ako Dwiz ovo čita možda dobije kakvu ideju. Quote Share this post Link to post Share on other sites
rockytomas 15 Posted October 9, 2014 pozdrav, zadnjih dana sam u poslu pa nisam ni obratio paznju da je poceo NHl, za sad cu samo da pratim rezultate a kasnije malo i da se ukljucim u tipovanje, fudbalskla ponuda je dosta losa kad su reprezentacije pa i slabije igram Quote Share this post Link to post Share on other sites