Crni 23 Posted October 18, 2014 American Football, NCAA18:00 CET (18/10/2013)Florida Atlantic - Western Kentucky(Handicap)Pick: Western Kentucky -4.5Offered at: @1.97 Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se na FAU Stadiumu(Boca Raton, Florida) igra se meč između domaćih Florida Atl.(2-4, 1-1 C-USA) i gostujućih W Kentuckya(2-3, 0-2 C-USA)...Duel timova u okviru Conference USA Standings EAST svakako duel timova koji igraju u prosečnoj konferenciji i naravno daleko su od najboljih koledža ali svakako to neumanjuje ovaj diviziski duel u kome bi ja dao prednost gostima!!!Flo. iako je imala nešto lakše protivnike u nijednom segmentu igre nisu prikazali neki zavidan kvalitet dovoljan je podatak da statistički su i odbrana i napad 112/115 u NCAAFB i mislim da sem domaćeg terena u gotovo ničemu nemaju danas prednost!Sa druge strane W.Kentuc. je imao teže protivnike i sva tri poraza su izgubili izuzetno tesno.Najviše što se kod njih bojim je svakako dosta loša odbrana ali timovi tog ranka nepridaju tome mnogo značaja ali i napad domaćina nije sjajan.Dok svakako najveći kvalitet gostiju je njihov sjajan napad koji je statistički čak 3 u celom NCAAFB sa gotovo 600y po meču svakako najveća snaga je pas igra gde su 2 u ligi napad predvodi zasad sjajno QB B. Doughty sa bačenih preko 2000y i čak 16 TD verujem i večeras da će biti na visini protiv ipak skromne odbrane.Naravno da oni nemaju 3 napad po kvalitetu u ligi ali svakako za ovu konferenciju dosta dobar.Njihov zadnji duel na Flor. su takođe dobili gosti -10/15/11 WKU 20 - FAU 0Kako bilo ja večeras uzimam pobedu Western Kentuckya u hendikepu...!!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted October 18, 2014 (edited) NHL - Pinnacle (OT Included) Washington Capitals - Florida Panthers - Capitals Buffalo Sabres - Boston Bruins - Bruins Dallas Stars - Philadelphia Flyers - Stars Montreal Canadiens - Colorado Avalanche - Canadiens Edited October 19, 2014 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites