c4nton4 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Baš čitam plavi oglasnik i zanima me dal se ovi paysafecard bonovi mogu ispucat na kurve, pa ako je netko imao iskustva s tim nek javi.. Quote
mostovoj Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 Baš čitam plavi oglasnik i zanima me dal se ovi paysafecard bonovi mogu ispucat na kurve, pa ako je netko imao iskustva s tim nek javi.. To jos postoji Pozdrav svima Quote
Tuto Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 NHL - Pinnacle (OT Included) Anaheim Ducks - Columbus Blue Jackets - Ducks Winnipeg Jets - Tampa Bay Lightning - Lightning Over 2.5 New Jersey Devils - Dallas Stars - Devils Colorado Avalanche - Vancouver Canucks - AvalancheEdmonton Oilers - Carolina Hurricanes - Hurricanes +1.5 Quote
Tuto Posted October 24, 2014 Author Posted October 24, 2014 Zar su u ZG tako jeftine! Samo 10€. U RI ispod 50 € nemoš ni prismrdit dami. Baš čitam plavi oglasnik i zanima me dal se ovi paysafecard bonovi mogu ispucat na kurve, pa ako je netko imao iskustva s tim nek javi.. Quote
c4nton4 Posted October 24, 2014 Posted October 24, 2014 To jos postoji Pozdrav svima Pa jel ti još postojiš? Zar su u ZG tako jeftine! Samo 10€. U RI ispod 50 € nemoš ni prismrdit dami. Nisu jeftine, al dogovorim se da ako umačem danas..da platim u nekolko rata svaka dva mjeseca. Kužiš? Quote
Recommended Posts