Crni Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 American Football, NFL19:00 CET (02/11/2014)Miami Dolphins - San Diego Chargers(Handicap)Pick: San Diego Chargers +2.5Odd: 2.01Bookie:Pinnacle SportsStake: 6/10Večeras se na Sun Life Stadium,( Miami, FL ) igra meč između domaćih Dolphinsa(4-3, 1-2 home) i gostujućih Chargersa(5-3, 2-2 away)...Mene iskreno iznenađuje što su ovde Dolphinsi uopšte favoriti jeste da su oni u uzlaznoj formi u zadnja 4 meča a S.D. je u silaznoj formi ali ipak i pored toga ja dajem ipak prednost gostima i uzeću ih u hendikepu.Svakako najjače oružije Miam. je čvrsta odbrana ali i ne tako sjajan napad koji često puno greši najjače oružije je igra po zemlji ali tu je opet odbrana gostiju dosta dobra kao i protiv pasa iako su u padu forme.Dok kod S.D. je u zadnja 4 meča vidljiv pad forme odbrane što je i glavni razlog njihovih lošijih igara ali ipak napad je dosta opasan posebno kroz vazduh gde sezonu možda i života igra QB P. Rivers 2213y 20 TD i samo 5 INT ima sjajan izbor opcija tu su hvatači K. Allen ,M. Floyd ,E. Royal kao i legendarnog TE A. Gatesa koji igra fenomenalno i jako će teško biti ih zaustaviti.Svakako izuzetno bitan meč za obe ekipe ali ja ipak dajem prednost Chargersima i uzimam ih u hendikepu...!!! Quote
Tuto Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 (edited) NHL - Pinnacle (OT Included) Buffalo Sabres - Detroit Red Wings - Detroit Red Wings Carolina Hurricanes - Los Angeles Kings - Los Angeles Kings Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets - Chicago Blackhawks Vancouver Canucks - Nashville Predators - Nashville Predators Montreal Canadiens - Calgary Flames - Montreal Canadiens Edited November 3, 2014 by Tuto Quote
Recommended Posts