Crni Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 Hockey, NHL02:30 CET (08/11/2014)Chicago Blackhawks - Washington Capitals(Total)Pick: Over 5.5Odd: 2.05Bookie: Pinnacle SportsStake: 5/10Večeras se na United Center,( Chicago, Illinois) igra meč između domaćih Blackhawksa(7-5-1, 15 pts) i gostujućih Capitalsa(4-5-3, 11 pts)...Iako su Hawksi svakako favoriti večeras ja ću ipak uzeti Over golova koji po meni odlično plaćaju a verujem da večeras može da ide preko ove granice.Hawksi iako igraju prilično tvrdo imaju fenomenalan napad koji ipak zasad ide ispod očekivanja a verujem da im je večeras idealna prilika za raspucavanje jel odbrana Capitalsa igra užasno ali napad je dosta efikasan i verujem da i oni mogu do bar 2/3 gola večeras!!!Capitalsi na zadnjih 5 mečeva igraju overe i to žestoke dok imaju 7-3 na zadnjih 10 mečeva u zadnje vreme i tradicija njihovih mečeva je overaška -Over is 5-1 in the last 6 meetings.Kao i zadnja tri u Chicagu gde je palo čak 23 gola -10/01/13 CHI 6 - WAS 403/18/12 CHI 5 - WAS 203/14/10 CHI 3 - WAS 4 (OT)Kako bilo ja večeras uzimam Over 5.5 na meču...!!! Quote
Tuto Posted November 7, 2014 Posted November 7, 2014 (edited) NHL - Pinnacle (OT Included) Anaheim Ducks - Arizona Coyotes - Anaheim Ducks Chicago Blackhawks - Washington Capitals - Chicago Blackhawks Detroit Red Wings - New Jersey Devils - Detroit Red Wings Carolina Hurricanes - Columbus Blue Jackets - Carolina Hurricanes Over 2.5 Edited November 8, 2014 by Tuto Quote
Recommended Posts