Crni 23 Posted November 11, 2014 Hockey, NHL03:00 CET (12/11/2014)Arizona Coyotes - Dallas Stars(Money Line)Pick: Dallas StarsOdd: 2.02Bookie: MarathonbetStake: 5/10Večeras se na Gila River Arena,( Glendale, Arizona) igra meč između domaćih Coyotesa(6-7-1, 13 pts) i gostujućih Starsa(4-6-4, 12 pts)...Meč u kome ja uzimam pobedu Starsa večeras iako su u užasnoj seriji čak 7 vezanih pobeda (0-5-2) iako su sjajno otvorili sezonu 4-0-1 ali prosto je neverovatno da odbranaigra tako kriminalno i to najviše u 3 periodu ali i napad je u tih 7 mečeva ispod očekivanog i takva loša kombinacija je dovela tima sjajnog trenera Lindy Ruffa da se večeras izbori za pobedu i izbegnu najgori niz u zadnjih 36 god.Kojoti su po meni jedan sasvim prosečan tim koji teško može do doigravanja dok za Starse bi neodlazak u pley of bio katastrofa jel je Lindy Ruff oformio jedan zaista dobar tim.Iako je odbrana očigledno dosta velik problem ipak imaju fenomenalan napad izblansiran sa mladosti i iskustvom tu su Tyler Seguin,Jason Spezza,Ales Hemsky ,Shawn Horcoff ,Jamie Benn ,Erik Cole...Iako se večeras još bore i protiv loše tradicije u zadnje vreme u Arizoni -Stars are 1-5 in the last 6 meetings in Arizona.Kako bilo ja smatram da su Starsi mnogo kvalitetnija ekipa i da večeras mogu imoraju da prekinu sa ovim frustrirajućim nizom i da će doći do pobede....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 11, 2014 (edited) NHL - Pinnacle (OT Included) St. Louis Blues - Buffalo Sabres - St. Louis Blues Washington Capitals - Columbus Blue Jackets - Washington Capitals Chicago Blackhawks - Tampa Bay Lightning - Chicago Blackhawks Nashville Predators - Edmonton Oilers - Nashville Predators Edited November 12, 2014 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites