Tuto Posted December 3, 2014 Author Posted December 3, 2014 Zahvaljujem kolegama Crni, roberth, Catalonec4ever i c4nton4 koji su i ovaj mjesec uzeli učešće u natjecanju. Nije bit u natjecanje već u mogućnosti da dobri tipovi mogu pripomoći u kupnji blagdanskih poklona. Quote
mostovoj Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Gledam dal da se pridružim tipsterima u BC ligi. Nisam baš nešto s vremenom, al bi možda mogao uletit s kakvim pickom Ja sam zadnjih mjeseci totalno na Vi s vremenom pa guram nekako, kako onda neces ti super, mega, turbo, macho tip Quote
c4nton4 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Zahvaljujem kolegama Crni, roberth, Catalonec4ever i c4nton4 koji su i ovaj mjesec uzeli učešće u natjecanju. Nije bit u natjecanje već u mogućnosti da dobri tipovi mogu pripomoći u kupnji blagdanskih poklona. Slažem se Quote
c4nton4 Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Ja sam zadnjih mjeseci totalno na Vi s vremenom pa guram nekako, kako onda neces ti super, mega, turbo, macho tip Vjeruj mi, nemrem disat kolko sam zauzet Al eto, malo odahnem u večernjim satima Quote
Recommended Posts