Tuto 157 Posted December 3, 2014 Pozdrav kolegama! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 3, 2014 Zahvaljujem kolegama Crni, roberth, Catalonec4ever i c4nton4 koji su i ovaj mjesec uzeli učešće u natjecanju. Nije bit u natjecanje već u mogućnosti da dobri tipovi mogu pripomoći u kupnji blagdanskih poklona. Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted December 3, 2014 Gledam dal da se pridružim tipsterima u BC ligi. Nisam baš nešto s vremenom, al bi možda mogao uletit s kakvim pickom Ja sam zadnjih mjeseci totalno na Vi s vremenom pa guram nekako, kako onda neces ti super, mega, turbo, macho tip Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 3, 2014 Zahvaljujem kolegama Crni, roberth, Catalonec4ever i c4nton4 koji su i ovaj mjesec uzeli učešće u natjecanju. Nije bit u natjecanje već u mogućnosti da dobri tipovi mogu pripomoći u kupnji blagdanskih poklona. Slažem se Quote Share this post Link to post Share on other sites
c4nton4 20 Posted December 3, 2014 Ja sam zadnjih mjeseci totalno na Vi s vremenom pa guram nekako, kako onda neces ti super, mega, turbo, macho tip Vjeruj mi, nemrem disat kolko sam zauzet Al eto, malo odahnem u večernjim satima Quote Share this post Link to post Share on other sites