Crni 23 Posted December 19, 2014 American Football, NFL19:00 CET (21/12/2014)Pittsburgh Steelers - Kansas City Chiefs(Total)Pick: Under 47.5Odd: 1.83Bookie: Pinnacle SportsStake: 6/10Meč na Heinz Field,( Pittsburgh, PA) između domaćih Steelersa(9-5, 4-2 home) i gostujućih Chiefsa(8-6, 3-4 away) je svakako izuzetno bitan za oba tima i posebno za Chifse koji porazom gube gotovo sve i teoretske šanse ali i Steelersi bi eventualnim porazom sebi doveli u pitanje zasada wild card jel im Ravensi dišuza vratom!!!Ja na ovom meču neću tražiti pobednika meča jel mi se Under čini kao veoma dobar izbor čak me čudi i previsoka margina na meču koja mislim da će padati no videćemo!!!Iako se napad Čeličnih po yardama kotira kao najbolji u ligi gde prednjači Big Ben koji igra sezonu karijere ali mislim da u ovom duelu Čelični neće tako lako razviti svoju igru kroz vazduh jel će naspram sebe imati sjajnu odbranu Chifsa posebno protiv pas igre u kojoj su drugi u ligi sa ispod 200y dopuštenih po meču dok su iprotiv trčanja dosta dobri posebno u end zoni dosad još nisu dozvolili ni jedan TD trčanjem u sezoni što je gotovo neverovatno!!!Dok iako je odbrana Čeličnih ove sezone daleko ispod svojih mogućnosti ipak poseduju kvalitet a naspram sebe će imati jedan prilično limitiran napad Chifsa a upravo gde su Chifsi moćni u trčanju tu je odbrana Čeličnih dosta dobra.I zadnja njihova dva duela su bila izuzetno tvrda -11/12/12 KC 13 - PIT 1611/27/11 PIT 13 - KC 9Kako bilo očekujem jedan tvrd meč sa nadam se manjimbrojem poena i uzimam Under 47.5 na meču...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Crni 23 Posted December 19, 2014 American Football, NFL19:00 CET (21/12/2014)New Orleans Saints - Atlanta Falcons(Handicap)Pick: New Orleans Saints -6Odd: 1.90Bookie: Pinnacle SportsStake: 7/10Meč koji se igra na Mercedes-Benz Superdome,( New Orleans, LA) između domaćih Saintsa(6-8, 3-4 home) i gostujućih Falconsa(5-9, 2-5 away) je od izuzetnog značaja za obe ekipe Saintse bi pobeda dovela na prag diviziske titule dok bi Falconsi pobedom zadržali šanse za borbu za diviziju gde je još i Carolina u kombinaciji dok bi poraz Falconse izbacio iz trke...Ja na ovom meču dajem prednost Saintsima i uzimam njihovu pobedu u hendikepu...Od Saintsa se svakako mnogo više očekivalo ali loše partije ostalih konkurenata u div. ih i sa negativnim skorom drže na vrhu.Saintsi posle iznenađujuće teškog poraza kući od Car. su se oporavili i dobili Chi. na gostovanju svakako glavni adut domaćina je napad koji predvodi sjajni QB D. Brees koji ima sjajne opcije u napadu čak je i igra po zemlji sve bolja dok će naspšram sebe imati jednu od najgorih odbrana u ligi posebno su užasni protiv pas igre gde su najgori u ligi.Sa druge strane Falconsi su sa dva vezana poraza na pragu eliminacije iz trke za pley ofom i njima je svakako glavni adut napad predvođen odličnim QB M. Ryanom ali što bi mogao da bude veliki problem je povrede sva 3 vodeća WR od kojih su čak dva pod velikim znakom pitanja iako će učiniti sve da svi igraju u najvažnijoj utakmici sezone pitanje je koliko će biti spremni!!!Dok je odbrana Atl. užasna dozvoljavaju ogroman broj poena i teško mogu zaustaviti napad domaćina.Zadnja tri duela u Superdomu su pripala Saintsima -09/08/13 ATL 17 - NO 2311/11/12 ATL 27 - NO 3112/26/11 ATL 16 - NO 45Nadam se da Saintsi večeras mogu dati više poena večeras nego što mogu primiti makar za jedan TD kako bilo uzimam Saintse u hendikepu za viši ulog...!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted December 21, 2014 (edited) NHL - Pinnacle (OT Included) New York Rangers - Carolina Hurricanes - New York Rangers Over 2.5 Boston Bruins - Toronto Maple Leafs - Toronto Maple Leafs +1.5 Boston Bruins - Buffalo Sabres - Boston Bruins Over 2.5 Winnipeg Jets - Philadelphia Flyers - Winnipeg Jets Over 2.5 Edited December 22, 2014 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites