Crni 23 Posted January 11, 2015 American Football, NFL19:05 CET (11/01/2015)Green Bay Packers - Dallas Cowboys(Handicap)Pick: Green Bay Packers -5Odd: 1.89Bookie: BetsafeStake: 6/10Večeras se na Lambeau Field, (Green Bay, WI ) igra meč između domaćih Packersa(12-4, 8-0 home) i gostujućih Cowboysa(12-4, 8-0 away)...Uovom polufinalu Con. ja bi ipak dao prednost domaćinu i uzeću njihovu pobedu u hendikepu.Iako Cowboysi imaju sezonu van svakih očekivanja i Romo i Murray igraju sezone karijere ipak mislim da im je večeras kraj puta!!!Packersi su na legendarnom Lambo Fildu nepobedivi imaju svih 8 pobeda ove sezone Rodgers ima fenomenalnu sezonu jednu od najboljih u karijeri ima fenomenalne opcije WR Nelson i Cobb su fantastični i teško da ih odbrana gostiju može zaustaviti.Još šta može imati veliki uticaj je uzavrela atmosfera na Lambo Fildu na ledenoj temperaturi koja se očekuje -10/-12 uz moguć i sneg što sigurno gostima neće ići na ruku!!!Kako bilo ja večeras uzimam Packerse -5 .....!!! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 11, 2015 (edited) NHL - Pinnacle (OT Included) Anaheim Ducks - Winnipeg Jets - 1st Period Over 1.5 Chicago Blackhawks - Minnesota Wild - Chicago Blackhawks Edmonton Oilers - Florida Panthers - Florida Panthers Over 2.5 Edited January 12, 2015 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites