Tuto 157 Posted January 25, 2015 Pozdrav kolegama i ostalima!! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 25, 2015 Dobro jutro... Mostovoju odgovor..... Radim do kraja marta od 14 -22 sata..... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 25, 2015 Dobro jutro... Mostovoju odgovor..... Radim do kraja marta od 14 -22 sata..... Puna dva mjeseca i nesto vise samo popodnevna?? Uhhh, dobro je ako volis odspavati malo duze ujutro. Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 25, 2015 Puna dva mjeseca i nesto vise samo popodnevna?? Uhhh, dobro je ako volis odspavati malo duze ujutro. Pozdrav svima od 1. septembra do 31.marta popodnevni rad, od 1. aprila do 30. avgusta od 7 - 15 sati.....takav posao imam u školi.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 25, 2015 Tuto, odigrao sam par iz superveleslaloma i obje skijašice nisu završile utrku i zato odigram novi par iz rukometa.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 25, 2015 od 1. septembra do 31.marta popodnevni rad, od 1. aprila do 30. avgusta od 7 - 15 sati.....takav posao imam u školi.... Sta radis u skoli 7. i 8. mjesec? Ja sam mislio da radis u Muri, tako mi nesto ostalo u sjecanju da si tu davno napisao. Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted January 25, 2015 Sta radis u skoli 7. i 8. mjesec? Ja sam mislio da radis u Muri, tako mi nesto ostalo u sjecanju da si tu davno napisao. U Muri nas je bilo 7200 radnika, danas svega 420....ali na žalost bez mene, ostala je moja supruga....Ja radim u školi kao nadzornik sportskih objekata.....prošlu nedjelju je bio u našoj školi šahovski trunir i jedan od Međimuraca je osvojio 2.mjesto... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 25, 2015 http://my.888poker.com/go/thread/view/111158/30351091/pick-first-goal-scorers-and-win-free-bets?pg=1 Sjecam se da si igrao na 888 poker nekad pa ako si registriran na njihov forum probaj ovo. Jednostavno pogadjanje rezultata i mogucnost osvajanja freebeta na njihovoj kladionici. Quote Share this post Link to post Share on other sites