Tuto 157 Posted January 27, 2015 Pozdrav kolegama i ostalima!! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 27, 2015 Pozdrav tebi Tuto i ovoj nekolicini koji navracaju Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 27, 2015 Pozdrav tebi Tuto i ovoj nekolicini koji navracaju Zdrav i živ mi bio, Dinno! Ustraj do kraja natjecanja. Konkurencija (roberth i rockytomas) ti puše za vratom! A i ja čekam iz prikrajka! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dinno 10 Posted January 27, 2015 Zdrav i živ mi bio, Dinno! Ustraj do kraja natjecanja. Konkurencija (roberth i rockytomas) ti puše za vratom! A i ja čekam iz prikrajka! Hvala druze Tuito, sto i tebi takodjer zelim! Guzva je na vrhu, a ko ce proci prvi kroz cilj, sigurno se nece znati do zadnjeg dana.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted January 27, 2015 Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites