Tuto Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Pozdrav kolegama! Sretno u novom ciklusu natjecanja. Uspješan dan! Quote
Tuto Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Finiš natjcanja za anale! Veličanstveni pogoci emira i dejana! Čestitke! Naziv kladionice: bet365Broj para iz kladionice: Vrijeme odigravanja: 14:30Naziv para: NK Zvijezda Gradacac - FK Sarajevo, Alternative Handicap Tip para: Sarajevo -2.00Tečaj: 5.000 Ev. dobitak: 10.000Ev. gubitak: 5.000 * FK Sarajevo pobjeđuje sa tri ili više golova razlike Naziv kladionice: bet365Broj para iz kladionice:Vrijeme odigravanja: 20:00Naziv para: Waregem - Mechelen Tip para: Više od 4.5 golaTečaj: 5.750Ev. dobitak: 10.750Ev. gubitak: 5.750 Quote
mostovoj Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Pozdrav svima Vrlo cudni rezultati u zadnjem kolu takmicenja pa bi molio da institucije odrade svoj posao i provjere da li je sve bilo po propisima Quote
Tuto Posted March 1, 2015 Author Posted March 1, 2015 Pozdrav svima Vrlo cudni rezultati u zadnjem kolu takmicenja pa bi molio da institucije odrade svoj posao i provjere da li je sve bilo po propisima I ja sam se čudom čudio! Institucije rade i provjeravaju cijelu noć i dan, ali do sada nisu primjetile bilo kakve nedostatke. Quote
emir1983 Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Jučer se znalo da će Sarajevo pobijediti, trenutno imaju najbolji i najskuplji ti u BIH, pa sam zbog takmičenja i potrebne kvote išao na to da će Sarajevo slaviti sa najmanje tri gola razlike. Čestitke svima na odličnoj borbi do zadnjeg dana i volio bih da konkurencija u martu bude još jača Quote
Dinno Posted March 1, 2015 Posted March 1, 2015 Iskrene cestitke mom drugu Emiru na odlicnom pogodku u zadnjem kolu ia zasluzeno osvojenom prvom mjestu. Steta sto je februar kratak, pa bi bilo joddrame u finisu, no ostaje borba za mart, koji je vec poceo i puno srece svima u nastavku takmicenja! Quote
Recommended Posts