Tuto 157 Posted June 29, 2015 Pozdrav kolege! Uspješan dan! Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 29, 2015 Dobar dan.... Jučer sam bio na utakmici Dinamo - Kuban......sada se ja pitam zbog čega sam išao na utakmicu.....užas....taj Dinamo neče vidjeti Ligu prvaka, to je nemoguće....slaba, slaba utakmica.....Jedino eurogol Fernandesa....sve ostalo pa katastrofa!! Razočaran sam bio nad igrom Dinama, pa nisam Dinamovac.... Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 29, 2015 Još uvijek vodim pa sada pitam kada sam poslednji put pogodio tip.....Neide mi i neide zaboga ime....Neka pobijedi najbolji u natjecanju.....ako ne budem onda moram razmišljati što se događa pri meni... Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted June 29, 2015 Dobar dan.... Jučer sam bio na utakmici Dinamo - Kuban......sada se ja pitam zbog čega sam išao na utakmicu.....užas....taj Dinamo neče vidjeti Ligu prvaka, to je nemoguće....slaba, slaba utakmica.....Jedino eurogol Fernandesa....sve ostalo pa katastrofa!! Razočaran sam bio nad igrom Dinama, pa nisam Dinamovac.... Kako je onda tek los ovaj Kuban ako ga je katastrofalni Dinamo pobijedio. Pozdrav svima Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 29, 2015 Taj Kuban igra u Europi?? Quote Share this post Link to post Share on other sites
roberth 15 Posted June 29, 2015 Taj Kuban igra u Europi?? Taj Kuban je bio loš u prvenstvu ....tek 10. medju 14.... Quote Share this post Link to post Share on other sites