Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bok!

Zna li netko objasniti zašto su favoriti različiti na utakmici F. ULKER - BENETTON na www.expekt.com i www.derby.hr?

Posted

Nije ta tekma,ali je Euroliga,pa evo ovdje analiza:

19:45, 141.5/Aris - Eldo Napoli, tip1, @1.96, Pinnacle, 10/10

Veliki derbi skupine C u kojem se sastaju trenutno peti Grčki Aris i šesti Talijanski Eldo Napoli.Derbi je uglavnom zbog toga jer prvih pet momčadi iz sve tri skupine direktno ide u Top 16.Eldo koji ima omjer 3-6,u prvom susretu je u Napoliu pobjedio Arisa(omjer4-5) rezultatom 71:69.Bilo je dakle 140 koševa i ja mislim da su bookii baš op tom podatku postavili ovu granicu.

Aris je trenutno peta momčad skupine C sa omjerom 4-5 i koš razlikom 623:645,što daje prosjek od 140,8 koševa što je opet malo ispod postavljene granice.Na domaćem terenu imaju omjer 3-1 i koš razliku 275:261,što daje prosjek od jakoo malih 134 koša po utakmici i mislim da ovaj podatak bookiji nisu najbolje promotrili.

Eldo Napoli je šesta momčad skupine C i svim snagama će se pokušati domoći petog mjesta i direktnog plasmana u Top 16,umijesto u dodoigravanje.Imaju omjer 3-6 i koš razliku 667:729,što daje veliki prosjek od 155 koševa.U gostima imaju omjer 1-3 i koš razliku 278:320,što čini prosjek od 149 koševa po utakmici.

Moje mišljenje je da će ovo biti jako tvrd utakmica,te da će se u nju ući polako bez forsiranja i puno poena.Prednosti i jedne i druge ekipe su jake obrane,te će ovu utakmicu pobjediti onaj tko bude imao bolju obranu.Po svemu sudeći ova bi utakmica trebala otići u under,te me jedino brie faul završnica u kojoj će biti puno slobodnih bacanja,ali mislim da da time ova oklado nebi trebala doći u pitanje iako je ova granica jako niska.

Posted

ali i dalje mi nije jasno jer nisam na takav slučaj dosad naišla da jedna kladionica favorizira u dosta velikom rasponu koeficijenata domaćina, a druga gosta.

Posted

Vjerovatno su dečki iz Derbya pogriješili u procjeni snage Benettona, koji večeras igra bez svog najboljeg centra Marcusa Goreea.

A, mo

Posted

ali i dalje mi nije jasno jer nisam na takav slučaj dosad naišla da jedna kladionica favorizira u dosta velikom rasponu koeficijenata domaćina, a druga gosta.

pa jel to onda sure bet???
Posted

pa jel to onda sure bet???

Tako ispada i to dobar.

Derby je čak stavio u ponudu Goreea da će dati bar 14,5 koševa, a čovjek nije ni otputovao na utakmicu :nije: .