Tuto 157 Posted November 5, 2016 (edited) Prijedlog za večeras: NHL OT Included - Pinnacle Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning Washington Capitals - Florida Panthers - Washington Capitals Los Angeles Kings - Calgary Flames - Los Angeles Kings Edited November 6, 2016 by Tuto 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
PERKAN 18 Posted November 6, 2016 Svaka cast kolega. Americke sportove ne pratim ( sem NFL-a).Kad god sam u prilici ispratim tvoje tipove ,tako da sam i sinoc uzeo desetak eura . 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikapetko 0 Posted November 6, 2016 Prijedlog za večeras: NHL OT Included - Pinnacle Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning Washington Capitals - Florida Panthers - Washington Capitals Los Angeles Kings - Calgary Flames - Los Angeles Kings Samo nastavi ovako svaka cast i nemoj nam pobjeci :D Poslano z mojega HTC Desire 626 z uporabo Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
mikapetko 0 Posted November 6, 2016 Prijedlog za večeras: NHL OT Included - Pinnacle Tampa Bay Lightning - New Jersey Devils - Tampa Bay Lightning Washington Capitals - Florida Panthers - Washington Capitals Los Angeles Kings - Calgary Flames - Los Angeles Kings Samo nastavi ovako svaka cast i nemoj nam pobjeci :D Poslano z mojega HTC Desire 626 z uporabo Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites