Hrvat 0 Posted March 4, 2006 Dinamo-Medimurje=1 Veci koeficijent je na vise od 2' date='5 gola. Medjimurje ce po mojem misljenju dati bar jedan gol, a to iziskuje barem dva gola Dinama. U zadnjih par utakmica i jedni i drugi su u overu.[/quote'] Amoze i to jer Dinamo ce krenuti uraganski,nevjerujem da ce medimurci dat gol!!! Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted March 5, 2006 # BROJ TIP KOEFICIJENT NAZIV DOGA Share this post Link to post Share on other sites
amigaland 0 Posted March 5, 2006 Eh da, zaboravih, kladionica je Stanleybet, kladim se tamo jer su ukinuli manipulativne troškove! Nije puno al, hebiga, 5 kuna je 5 kuna! Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted March 5, 2006 Od kada su u Stanleybetu ukinuli manipulativne troškove? Nisam to stvarno znao.... Još samo da poboljšaju ponudu i odlično! Share this post Link to post Share on other sites
nathanael 0 Posted March 5, 2006 Amigaland poledao sam tvoj prijedlo za listić i pobrao od tebe ajax i anderlecht :P :P , a valenciju i sporting zamjenio standardom i manchester city-om. Na ulo Share this post Link to post Share on other sites
koora 0 Posted March 6, 2006 Od kada su u Stanleybetu ukinuli manipulativne troškove? Nisam to stvarno znao.... Još samo da poboljšaju ponudu i odlično! ovaj mjesec ih nece biti koliko sam ja skuzil Share this post Link to post Share on other sites