Hrvat Posted March 4, 2006 Posted March 4, 2006 Dinamo-Medimurje=1 Veci koeficijent je na vise od 2' date='5 gola. Medjimurje ce po mojem misljenju dati bar jedan gol, a to iziskuje barem dva gola Dinama. U zadnjih par utakmica i jedni i drugi su u overu.[/quote'] Amoze i to jer Dinamo ce krenuti uraganski,nevjerujem da ce medimurci dat gol!!!
amigaland Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Eh da, zaboravih, kladionica je Stanleybet, kladim se tamo jer su ukinuli manipulativne troškove! Nije puno al, hebiga, 5 kuna je 5 kuna!
Dwiz Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Od kada su u Stanleybetu ukinuli manipulativne troškove? Nisam to stvarno znao.... Još samo da poboljšaju ponudu i odlično!
nathanael Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 Amigaland poledao sam tvoj prijedlo za listić i pobrao od tebe ajax i anderlecht :P :P , a valenciju i sporting zamjenio standardom i manchester city-om. Na ulo
koora Posted March 6, 2006 Posted March 6, 2006 Od kada su u Stanleybetu ukinuli manipulativne troškove? Nisam to stvarno znao.... Još samo da poboljšaju ponudu i odlično! ovaj mjesec ih nece biti koliko sam ja skuzil
Recommended Posts