Kun 0 Posted March 5, 2006 PSG - Marseille Tip: 1 Kvota: 2.15 Kladionica: Astra Sport Bets Marseille će danas najvjerovatnije nastupiti s drugom postavom. PSG - u trebaju bodovi. Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted March 5, 2006 AS Roma-Inter Milano tip1 3.00(20.30h)Supersport ulog 10/10 Derby kola se igra na Olimpicu u nedjelju navečer. Roma je u naletu i tra Share this post Link to post Share on other sites
koora 0 Posted March 5, 2006 Tottenham - Blackburn 1 @ koef 2.05 u zdericu ulog 10A neki kratki komentar... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif manje vise na srecu, nebi ga igral u rl ;) ali totenhamu se vraca tainio, blackburnu fale neki igraci, blackburn u gostima ima 4-2-8 i opcenito je los u zadnje vrijeme Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted March 5, 2006 Tottenham - Blackburn 1 @ koef 2.05 u zdericu ulog 10A neki kratki komentar... http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif manje vise na srecu, nebi ga igral u rl ;) ali totenhamu se vraca tainio, blackburnu fale neki igraci, blackburn u gostima ima 4-2-8 i opcenito je los u zadnje vrijeme ovakvi se parovi nebi trebali priznavat...moraš se malo potrudit...to nije nikakvi komentar iliti obrazlo Share this post Link to post Share on other sites
koora 0 Posted March 5, 2006 kaj nije bilo sad zadnjih par dana aktualno da netreba komentar? ili sam si zabrijal? Share this post Link to post Share on other sites
Hidalgo 0 Posted March 5, 2006 pa pročitaj gore u pravilima šta piše...većina se uopće na pridr Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted March 5, 2006 Ne treba analiza, ali treba neki komentar zašto to igraš.. Barem dvije tri riječi! Pozdrav :o Share this post Link to post Share on other sites
koora 0 Posted March 5, 2006 mislim da mi je komentar dovoljno kratak mr. 'x u kosarci na srecu jer mi nejde' ;) Share this post Link to post Share on other sites
Dwiz 65 Posted March 5, 2006 Ja sam te bio upozorio jer u prvom postu nisi napisao niti slovo komentara, ali sada je uredu! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted March 5, 2006 Standard Liege-GB Antwerpen 1,40 Supersport -Standard ima doma 8-2-2, a Antverpen vani 7 bodova...obadvoje imaju po dva remija zadnja i sad je vrijeme da Standard uzme sve bodove!!! :o ulog:10 bodova!!! Share this post Link to post Share on other sites
thezemo 0 Posted March 5, 2006 FC Porto - Nacional 19:30 tip 1 1.55 ULOG 10 bodova Porto je 1. na ljestvici dok je Nacional 6. Porto ima prednost od svega 2 boda ispred benfice i sporting (koji danas igra i trebao bi pobjediti). Pošto više nije u euro-kupovima prvenstvo im je glavna okupacija i ovakve utakmice bi morali dobiti. EDIT: NISAM NAPISAO ULOG Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted March 5, 2006 AS Roma-Inter X 3,10 u Supersportu -Derbi talijanske lige koji u najviše slučajeva završava remijem!!!! ula Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted March 5, 2006 administrator: da nebi bilo zabune!!!ima nas tri thebossa:theboss5 sam ja, 5 theboss moja sestra i theboss moj brat...SAMO NAPOMENA!!!familija smo...ne???HVALA!!!! Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted March 5, 2006 Tottenham-Blackbourn 1 2,10 Favorit kladionica ulog:8/10 Razlika je 3 boda uizme Share this post Link to post Share on other sites
Guest Posted March 5, 2006 Tottenham-Blackbourn 1 2,10 Favorit kladionica ulog:8/10 Razlika je 3 boda uizme Share this post Link to post Share on other sites