Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kayserispor-Fenerbahce ned 18:00 f+2 na Fenerbahce... koef. 3,50 10/10 Supersport

Fenerbhce ima utakmicu manje od Galatasaraya i dva boda manje, pobijedom opet dolaze na prvo mjesto... iako igraju protiv trećeplasirane (16 bodova manje) ekipe favoriti su i igram da će pobijedit sa 2 ili više razlike...

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest theboss5
Posted

Standard Liege-GB Antwerpen 1,40 Supersport

ulog:10 kn

-Oboje imaju po dva remija a liege ima 8-2-2 doma dok antverpen ima tek 7 bodova vani!!!a tablica govori svoje...standard se nalazi na 2. poziciji i dobra je ekipa da bi se dala pobjedit ovakvom protivniku...jedino ako nema namještaljki!!!pozdrav! :o

REZLTAT:3:1 winn!!!! :P

Posted

70 - FC Sevilla - Bilbao - ned 19:00 - kladionica SuperSport

Tip: 1

Bilbao igra bez napadača i strijelca Etxeberrie i Urzaiz, kao i bez Lacruza, koji su veoma va

Posted

:o :o

tekma roma-inter

inter dolazi oslabljen.....

roma u zaletu......

teren jaaaaako loš.....

snijeg i/ili kiša

tvrda tekma....malo golova

10 bodova stavljam na zbroj golova na utakmici 0-1

znači, manje od 1,5 gol

koef. 3,30

psk (broj doga

Posted

70 - FC Sevilla - Bilbao - ned 19:00 - kladionica SuperSport

Tip: 1 - kv. 1,95

ZABORAVIO ULOG= 8/10

AKO VA

Posted

Pa napisao ga je prije početka, samo nije napisao ulog.... tako da mu se obračunava srednji ulog od 5 bodova (kao što piše u pravilima).

Posted

Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls (under 192.5 koša) 00:30 bat-at-home

Tip:1 ispod 192.5 koša

Ulog:10

Koeficijent: 1,85

Ovo je u zadnji čas par - neznan niša ekstra osim da lebron James nije u baš najboljoj formi u zadnje vrime - nadam se da neće ni večersa igrat dobro - i znan da obe ekipe primaju po 90-95 koševa po utakmici u prosjeku. 95+95=190 manje od 192,5 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif

Posted

Cleveland Cavaliers - Chicago Bulls (under 192.5 koša) 00:30 bat-at-home

Tip:1 ispod 192.5 koša

Ulog:10

Koeficijent: 1,85

Ovo je u zadnji čas par - neznan niša ekstra osim da lebron James nije u baš najboljoj formi u zadnje vrime - nadam se da neće ni večersa igrat dobro - i znan da obe ekipe primaju po 90-95 koševa po utakmici u prosjeku. 95+95=190 manje od 192,5 http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile.gif

Posted

administrator: da nebi bilo zabune!!!ima nas tri thebossa:theboss5 sam ja, 5 theboss moja sestra i theboss moj brat...SAMO NAPOMENA!!!familija smo...ne???HVALA!!!!

moje mišljenje u slučaju bosova je da se njnihovi tipovi nebi trebali priznat iz razloga što nisu registrirani...

Posted
AS Roma-Inter Milano tip1 3.00(20.30h)Supersport

ulog 10/10

Derby kola se igra na Olimpicu u nedjelju navečer. Roma je u naletu i tra

Posted

Hvala!! I pola je puno za zaboravnost!! :idea:

TR: FC Sevilla - Bilbao :o

Tuto

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...