pirpac 0 Posted January 13, 2007 Naziv kladionice: GermaniaSport Vrijeme odigravanja: 18:15 Broj para iz kladionice: 770 Naziv para: Blackburn-Arsenal (1.gol na utakmici) http://www.bet-club.com/forum/public/style_emoticons/default/tzare.gif Tip para: Blackburn Tečaj: 2.65 Ev. Dobitak: 16,50 Analiza (po izboru): Prvo mi je upao ovaj par u oko. Share this post Link to post Share on other sites
eagle_1313 3 Posted January 13, 2007 Naziv kladionice: Stanleybet Vrijeme odigravanja: 16:00 Broj para iz kladionice: 8791-H1 Naziv para: (-1)Falkirk - Dunfermline Tip para: 1 (pobjeda sa 2 ili više razlike) Tečaj: 2.73 Ev. Dobitak: 17,30 Analiza (po izboru): Ovo je čisto na sreću. Share this post Link to post Share on other sites
Vesna_SK 0 Posted January 13, 2007 Naziv kladionice: Betfair Vrijeme odigravanja: 20:00 Broj para iz kladionice: Naziv para: Standard v Hamme Tip para: Over 2.5 goals Tečaj: 1.54 Ev. Dobitak: 5,40 Analiza (po izboru): Prvo mi je upao ovaj par u oko. Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted January 13, 2007 Naziv kladionice: Sportingbet Vrijeme odigravanja: 20:00 Broj para iz kladionice: nema Naziv para: (HC: -1) Valencia v Levante Tip para: 1 Tečaj: 1.95 Ev. Dobitak: 9,50 Analiza (po izboru): Nemam vremena pisati analizu, no vjerujem da će ovo proći. Tuto Share this post Link to post Share on other sites
Marle 0 Posted January 13, 2007 Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 20:30 Broj para iz kladionice: 9425 Naziv para: AC Torino(pk) - Inter Milano Tip para: 2/1 Tečaj: 35.00 Ev. Dobitak: 340,00 Analiza (po izboru): Nemam vremena pisati analizu, no vjerujem da će ovo proći. Share this post Link to post Share on other sites
tommyboy 1 Posted January 13, 2007 Naziv kladionice: Betfair Vrijeme odigravanja: 20:00 Broj para iz kladionice: nema Naziv para: Valencia v Levante: Half-time Correct Score Tip para: Valencia 2-0 Tečaj: 7.00 Ev. Dobitak: 60,00 Analiza (po izboru): točan rezultat na poluvremenu Share this post Link to post Share on other sites
MLB 1 Posted January 13, 2007 Naziv kladionice: SuperSport Vrijeme odigravanja: 19:45 Broj para iz kladionice: 10041 Naziv para: Kloten(1t)-Langnau Tip para: 1 Tečaj: 1.75 Ev. Dobitak nepotpuna analiza ili bez analize : 7,50 Ev. Dobitak s analizom +20%: 9,00 Analiza (po izboru): Kloten drugi sa 22:0:11 i gol razlikom +36...dali su najvise golova u ligi sto i dokazuje da imaju najbolji napad...iza njih je Bern sa bodom zaostatka ali danas igraju sa najblojim u ligi Davosom i bit ce im tezak posao i tu vidim priliku da Kloten danas odmakne jos 3 boda i polako si osigura drugu poziciju za playy off koji dolazi za 5 kola... Langnau u debeloj zoni ispadanja ...sad neznam tocno...ali mislim da oni jos igraju kvalifikacije sa prvima iz druge lige i mislim da su vec orijentirani tamo....jer 13 bodova je skoro pa nemoguce dostici u 5 kola....kad ostali ne bi igrali...LOLLOLLOLLOLLOL Znaci pobjeda domacina...mislim da ce ostro krenuti od samog pocetka. Share this post Link to post Share on other sites
Zmensy 0 Posted January 13, 2007 Naziv kladionice: Kladionice Share this post Link to post Share on other sites