Tuto 157 Posted November 4, 2017 Pozdrav natjecateljima! Uspješan odabir parova! Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 4, 2017 22 hours ago, mostovoj said: Pozdrav svima Ali gdje mi nestao tip od jucer Napiši mi ponovo šta si odigrao pa ću ti naknadno obračunati par (ako je pogođenI). Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 4, 2017 (edited) Naravno da je pogodjen , ali necemo ici tako daleko da igramo na povjerenje ko Mujo koji igra poker u onom vicu. . Samo sam primjetio da ga nema iako sam 100% siguran da sam ga provukao kroz skriptu i 98% siguran da sam ga i postao u temu. Edited November 4, 2017 by mostovoj Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tuto 157 Posted November 4, 2017 (edited) 18 hours ago, mostovoj said: Naravno da je pogodjen , ali necemo ici tako daleko da igramo na povjerenje ko Mujo koji igra poker u onom vicu. . Samo sam primjetio da ga nema iako sam 100% siguran da sam ga provukao kroz skriptu i 98% siguran da sam ga i postao u temu. Ajd' napiši koliko si osvojio bodova da ti ih obračunam. Ako nećeš, ja ću ti obračunati 6,50. Virujen u te ..... Edited November 5, 2017 by Tuto Quote Share this post Link to post Share on other sites
mostovoj 44 Posted November 5, 2017 Stavljam veto na ovaj slucaj. Quote Share this post Link to post Share on other sites